Σάλος στο Buckingham! Η Ελισάβετ έστησε "παγίδα" στη Diana και την ντρόπιασε!

Δεν τη συμπάθησε ούτε λεπτό!

Σάλος στο Buckingham! Η Ελισάβετ έστησε

Σάλος έχει ξεσπάσει για μία ακόμη φορά στο Buckingham! Ντρόπιασε την Diana η Ελισάβετ με την "παγίδα" που της έστησε!

Μπορεί η πριγκίπισσα Diana να έχει "φύγει" εδώ και 22 χρόνια, οι ιστορίες για τα "βασανιστήρια" που πέρασε από τη βασιλική οικογένεια ωστόσο δε σταματούν να έρχονται στην επιφάνεια.

Πανικός στο Buckingham! Στη "φόρα" η συγγένεια της Diana με τον Κάρολο!

Η αγαπημένη λαίδη δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ, με την τελευταία να φροντίζει να "σαμποτάρει" την Diana σε κάθε της βήμα από τις πρώτες μέρες της στο παλάτι.

Στη "φόρα" βγήκε λοιπόν και ένα νέο σκάνδαλο που είχε στήσει η Ελισάβετ για την νύφη της. Κάθε Χριστούγεννα, η βασιλική οικογένεια συνηθίζει να ανταλλάσσει δώρα. Είναι μία συνήθεια που κρατάει εδώ και χρόνια και έχει συγκεκριμένους όρους.

Έτσι, τα δώρα ανταλλάσσονται κάθε χρόνο στις 6 το απόγευμα και ο καθένας πρέπει να προσφέρει στον άλλον ένα αστείο δώρο και όχι ένα δώρο αξίας. Γι' αυτό το λόγο, ο Harry έκανε πέρυσι δώρο στη γιαγιά του ένα σκουφάκι για το μπάνιο για να μη χαλάει το χτένισμά της ενώ η Meghan της προσέφερε ένα χαμστεράκι που τραγουδάει.

Η Ελισάβετ λοιπόν φρόντισε να μην ενημερωθεί ποτέ για την παράδοση αυτή η Diana, η οποία στα πρώτα της Χριστούγεννα στο παλάτι προσέφερε στην πριγκίπισσα Άννα ένα πανάκριβο κασμιρένιο πουλόβερ την ώρα που εκείνη της έκανε δώρο κάλυμμα για χαρτί τουαλέτας.

Ωστόσο η Diana δεν άφησε αυτή την ατυχία να την πάρει από κάτω και αντιμετώπισε το σκηνικό με απόλυτο χιούμορ.

Σκάνδαλο στο Buckingham: Η Grace Kelly είχε αποκαλύψει στην Diana το πιο φρικτό μυστικό!

Στο Buckingham ξέσπασε για μία ακόμη φορά σκάνδαλο! Η Grace Kelly είχε αποκαλύψει στη Diana το πιο φρικτό μυστικό...

Έχουν περάσει 22 χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή της πριγκίπισσας Diana, ωστόσο διαρκώς έρχονται στην επιφάνεια μυστικά και νέες ιστορίες γύρω από το πρόσωπο της αγαπημένης λαίδης.

Πρίγκιπας Κάρολος: "Πλήρωσε" ακριβά όσα έκανε στην Diana! Τον χτύπησε το κάρμα...

Παρόλο που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Diana έζησε μία φρικτή ζωή στο πλευρό του Καρόλου μέχρι να φύγει από τη ζωή στα 36 της, ύστερα από ένα τροχαίο που αμφισβητήθηκε από πολλούς, με τις θεωρίες συνωμοσίας να καλπάζουν και να ρίχνουν κατηγορίες τόσο στον Κάρολο όσο και στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Diana είχε δεχθεί ωστόσο μία μικρή προειδοποίηση σχετικά με το τι επρόκειτο να συμβεί στο υπόλοιπο της ζωής της, από μία άλλη θλιμμένη πριγκίπισσα. Ο λόγος για τη Grace Kelly, η οποία γύριζε τον κόσμο παρέα με τους γιους της σε μία περίοδο που ο γάμος της με τον πρίγκιπα Ρενιέ περνούσε κρίση. Σε ένα από τα ταξίδια της, επισκέφθηκε και το Λονδίνο όπου γνώρισε την 19χρονη τότε Diana η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά επίσημα στο πλευρό του Καρόλου.

Η Diana ήταν συντετριμμένη σε εκείνη την εμφάνιση καθώς είχε επιλέξει να φορέσει λάθος φόρεμα. Η Grace Kelly παρατήρησε τη θλίψη της, την πλησίασε, της έπιασε το πρόσωπο και της είπε: «Απλώς μην ανησυχείς. Ούτως ή άλλως η κατάσταση θα χειροτερέψει». Η προφητεία της πριγκίπισσας του Μονακό φαίνεται πως όχι μόνο βγήκε αληθινή αλλά για την Diana η κατάληξη ήταν τραγική.