Ζωή Λάσκαρη: «Γιατί με άφησες μόνη;» - Το τελευταίο τηλεφώνημα με την «αδερφή» της πριν πεθάνει!

Η αποκάλυψη για πρώτη φορά!

Ζωή Λάσκαρη: «Γιατί με άφησες μόνη;» - Το τελευταίο τηλεφώνημα με την «αδερφή» της πριν πεθάνει!

Αυτό ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε η Ζωή Λάσκαρη με την «αδερφή» της όπως αποκαλούσε την καλή της φίλη. «Γιατί με άφησες μόνη», της είπε.

Στην θλίψη έριξε τα αγαπημένα της πρόσωπα η ηθοποιός με τον θάνατο της πριν από περίπου τρία χρόνια.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα ήταν η Νόρα Βαλσάμη με την οποία ήταν αδελφικές φίλες, μαζί και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία έφυγε νωρίτερα.

Μιλώντας στην Espresso αποκάλυψε:

«Γιατί, Νοράκι, πήγατε στη Σύρο; Γιατί με άφησες εδώ στην Αθήνα μόνη;», με ρωτούσε. Όταν άκουσα από την τηλεόραση ότι «έφυγε» η Ζωή, τρελάθηκα». Δεν θα πάω στην Αθήνα. ¨Εχω ήδη προσκυνήσει εδώ στη Σύρο για τη Ζωή, έχω ανάψει πολλά κεράκια για εκείνη και γιανα είναι φωτεινός ο δρόμος του ταξιδιού της, αλλά έκανα δώρο και μια εικόνα της Παναγίας για εκείνη. Για να την έχει ο Θεός κοντά του». Όσο για το δικό της μήνυμα για της δύο φίλες της, την Αλίκη και τη Ζωή, η ίδια λέει στη συνέντευξη της «Παιδί μου και οι δύο ΄ταν φίλες μου. Αδελφές μου. Και ήταν ψυχούλες αληθινές, αυθεντικές. Βοηθούσαν τον κόσμο. Με λάτρεψαν και οι δύο και τις λάτρεψα. Ας αναπαυτεί η ψυχούλα τους, γιατί ήταν πραγματικοί άγγελοι πάνω στη γη.».

Ζωή Λάσκαρη: Πριν τον θάνατο της, είχε μιλήσει για ναρκωτικά! Η αποκάλυψη που επηρέασε την ζωή της...

Πριν τον θάνατο της, η Ζωή Λάσκαρη, είχε μιλήσει για ναρκωτικά. Η αποκάλυψη τότε επηρέασε την ζωή της με τις λεπτομέρειες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Το 2002, η είδηση πως η κόρη της Μάρθα Κουτουμάνου είχε «μπλέξει» με τα ναρκωτικά ήταν πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η Ζωή Λάσκαρη σε συνέντευξή της, στις 12 Νοεμβρίου του ΄92, με αφορμή την παρουσία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση πήρε γρήγορα διαστάσεις και για αρκετό καιρό τα μέσα ενημέρωσης έκαναν εκτενή ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα.

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό τον άνθρωπο "σκότωσε" ο ξαφνικός θάνατος της! Η αποκάλυψη δυο χρόνια μετά προκαλεί σοκ!

Η Μάρθα Κουτουμάνου τότε δεν γνώριζε τις αποκαλύψεις που θα έκανε η μητέρα της με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ που όλα τα φώτα ξαφνικά έπεσαν πάνω της για ένα τόσο λεπτό θέμα.

Ήταν η πρώτη φορά που ένας επώνυμος μιλούσε ανοικτά για τα ναρκωτικά μέσα στο σπίτι του.

Η Μάρθα, παρά τη δυσαρέσκεια για τη συνέντευξη της μητέρας της, είχε δηλώσει: «Την ξέρω τη μάνα μου. Δε θα έκανε τίποτε σε βάρος μου, για προσωπικό της όφελος».