Πάολα: Ο πατέρας της, δεν είχε μόνο εκείνη! Το άλλο παιδί του στην δημοσιότητα!

Δεν μοιάζει καθόλου με την Πάολα!

Πάολα: Ο πατέρας της, δεν είχε μόνο εκείνη! Το άλλο παιδί του στην δημοσιότητα!

Ο πατέρας της Πάολας, δεν είχε μόνο εκείνη! Το άλλο παιδί του στην δημοσιότητα και δεν της μοιάζει καθόλου!

Ότι αγαπά την οικογένεια της, το δηλώνει σε κάθε της συνέντευξη η Πάολα, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε γνωρίσει το άλλο παιδί του πατέρα της!

Προσέξτε όμως: Αν και δεν μοιάζουν καθόλου, είναι από τους ίδιους γονείς, δηλαδή και αυτό το παιδί του, ο πατέρα της, το απέκτησε με την μητέρα της τραγουδίστριας. Ο Περικλής Καραμήτσιος, είναι ο μεγαλύτερος αδελφός της Πάολα, είναι πάντα στο πλευρό της, την στηρίζει σε κάθε πρεμιέρα της και φροντίζει να είναι όλα τέλεια σε κάθε εμφάνιση της. Ωστόσο, ο ίδιος δεν ασχολείται με την ελληνική showbiz!

Ο ίδιος είναι παντρεμένος, εδώ και πέντε χρόνια, με τη Μάρθα, -φίλη, παλιά συμμαθήτρια και κουμπάρα της Πάολα-, αφού η τραγουδίστρια τους πάντρεψε. Διατηρεί beach bar στη Συκιά Χαλκιδικής, από όπου και κατάγονται τα δύο αδέλφια αλλά και περνούν τα καλοκαίρια τους όταν η τραγουδίστρια δεν έχει εμφανίσεις.

Δείτε τον:

Πάολα αδερφός

Πάολα: Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει! Ήθελε από παιδί να...

Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει η Πάολα. Αυτό ήταν το όνειρο της από παιδί, όταν ακόμη η ίδια η τραγουδίστρια πήγαινε σχολείο.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί και από πολύ μικρή ήξερε τι θέλει να γίνει.

Η Πάολα άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη.

Πάολα: Πλάκα κάνεις! Με τον αδερφό της δεν μοιάζει καθόλου στο πρόσωπο! Δείτε τον...

Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με κορυφαίους τραγουδιστές και να κάνει την επιτυχία που έχει σήμερα.

Από παιδί ήξερε πως το όνειρο της μια ημέρα θα γίνει πραγματικότητα... και το κατάφερε.