Νίκος Σεργιανόπουλος: Ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν ο εφιάλτης του! Στην φόρα το όνομα!

Ποια ήταν η ηθοποιός; Δεν πάει το μυαλό σας!

Νίκος Σεργιανόπουλος: Ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν ο εφιάλτης του! Στην φόρα το όνομα!

Ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν ο εφιάλτης του Νίκου Σεργιανόπουλου! Στην φόρα το όνομα και η αποκάλυψη!

Τα πρώτα επεισόδια του Κωνσταντίνου & Ελένης δεν είχαν «χτυπήσει» υψηλά νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που είχε ανησυχήσει τους συντελεστές. Αυτό βέβαια ήταν απολύτως δικαιολογημένο, μιας και ο Ant1 δεν είχε πιστέψει καθόλου στην επιτυχία της σειράς και απλά την είχε για να.. υπάρχει.

Η Ελένη Ράντου έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως στο πρώτο έτος προβολής της, έπαιζε απέναντι από την επιτυχία της χρονιάς που δεν ήταν άλλη από τους «Δυο Ξένους» στο Mega. Παρόλα αυτά, η τηλεθέαση άρχισε να ανεβαίνει από το ένα επεισόδιο στο άλλο, με το δίδυμο Βλαχάκη – Κατακουζηνός να απειλούν απροκάλυπτο αυτό των Κουντουράτου – Μαρκορά και να γίνονται ο εφιάλτης τους! Τον Κωνσταντίνο Μαρκορά υποδύονταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος...

Νίκος Σεργιανόπουλος: Η άγνωστη σχέση του με την "Μάγδα" από το "Έρωτας Μετά"! Αποκάλυψη τώρα!

Η άγνωστη σχέση του Νίκου Σεργιανόπουλου με την "Μάγδα" από το "Έρωτας Μετά"! Αποκάλυψη τώρα! Εσύ το είχες πάρει χαμπάρι;

Δεν το είχε σκεφτεί σίγουρα κανείς αλλά εμείς, η ομάδα του Youweekly.gr, εντοπίσαμε κάτι! Ποια άραγε ήταν η σχέση της Αλεξάνδρας Παλαιόλογου με τον θρυλικό ηθοποιό;

Νίκος Σεργιανόπουλος: Στοιχειωμένο το σπίτι του ηθοποιού!

Δεν θα κρατήσουμε πολύ την αγωνία σας! Μπορεί τώρα η ηθοποιός να πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, "Έρωτας Μετά" αλλά πριν χρόνια έπαιζε στους "Δυο Ξένους" την "Μίνα" και μάλιστα ήταν ζευγάρι με τον Κωσταντίνο Μαρκορά!

Νίκος Σεργιανόπουλος: Η άγνωστη σχέση του με την

Ανατροπή με το τέλος του “Κωνσταντίνου και Ελένης»! Αυτό είναι το original επεισόδιο που χωρίζουν για πάντα «Βλαχάκη - Κατακουζηνός»!

Αυτό είναι το original επεισόδιο του "Κωνσταντίνου και Ελένης" που χωρίζουν για πάντα "Βλαχάκη - Κατακουζηνός"! Ανατροπή με το τέλος της αγαπημένης σειράς!

Ο ιδιόρυθμος, Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, περνάει το κατώφλι της κλινικής "Όψις", για να αφαιρέσει ένα "σπίλο". Σε καμιά περίπτωση, δεν φανταζόταν ότι θα συναντήσει τον εξωστρεφή και…άκρως αντίθετο χαρακτήρα του, Γεράσιμο Μαντούβαλο, αλλά και τους ημίτρελους φίλους του!

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Τα δέκα τραγικά που έγιναν στην σειρά και δεν παρατήρησε κανείς! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Αυτό το επεισόδιο, είναι το 12ο, τη 2ης σεζόν, την επιτυχημένης σειράς Λίφτινγκ, που έκανε πρεμιέρα το 2000, λίγο μετά το φινάλε του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σε αυτό το επεισόδιο, κλείνει οριστικά η υπόθεση Κωνσταντίνου και Ελένης, αφού ο Κατακουζηνός, έχει πάρει διαζύγιο από την Ελένη Βλαχάκη, διεκδικεί το σπίτι, και προσπαθεί ακόμη να εκδόσει το θρυλικό του σύγγραμα, το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο…


Η συνέχεια του Κωνσταντίνου και Ελένης | Η Επιστροφή του Κατακουζηνού