Master Chef: Αυτός ο παίκτης έφτασε στον τελικό αλλά δε διαγωνίστηκε ποτέ! Σίγουρα δεν θυμάστε το πρόσωπό του!

Ήταν το μεγάλο φαβορί!

Master Chef: Αυτός ο παίκτης έφτασε στον τελικό αλλά δε διαγωνίστηκε ποτέ! Σίγουρα δεν θυμάστε το πρόσωπό του!

Αυτός ο παίκτης του Master Chef έφτασε στον τελικό αλλά δεν διαγωνίστηκε τελικά ποτέ! Σίγουρα δε θυμάστε ποιο είναι το πρόσωπό του!

Η πρώτη σεζόν του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής έβγαλε νικητή τον Άκη Πετρετζίκη με τα νούμερα τηλεθέασης να φτάνουν στα ύψη! Κάτι αντίστοιχο δε συνέβη ωστόσο και με τη δεύτερη σεζόν μιας και το ριάλιτι κόπηκε ένα επεισόδιο πριν γίνει ο μεγάλος τελικός.

Νεκρός παίκτης του MasterChef! Αυτό είναι το πρόσωπο του - Κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά σε όλους...

Φιναλίστ του τελικού ήταν ο Μπάμπης Κουντούρης και ο Κωστής Καμπάς. Το μεγάλο φαβορί φυσικά δεν ήταν άλλο από τον δεύτερο ο οποίος πληροφορήθηκε τελευταία στιγμή πως ο μεγάλος τελικός δε θα γίνει ποτέ.

«Επικοινώνησαν μαζί μου από το Mega μια εβδομάδα πριν από το τελευταίο επεισόδιο και με πληροφόρησαν ότι δυστυχώς, ο τελικός δεν θα γίνει, τουλάχιστον τις προσεχείς εβδομάδες, αλλά θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου να γυριστεί μέχρι το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν...Είχαν ακουστεί και γραφτεί τόσα που νομίζω πως κανένας μας δεν έπεσε από τα σύννεφα. Από την άλλη, θεωρώ πως το θέμα πήρε υπερβολικές διαστάσεις. Κατανοώ τις οικονομικές δυσκολίες του σταθμού και στο κάτω-κάτω, σκεπτόμενος ρεαλιστικά» είχε δηλώσει τότε ο επίδοξος MasterChef.

master chef φιναλιστ

Master Chef: Αυτό το σαλόνι είναι όσο ένα γήπεδο! Σε ποια παίκτρια ανήκει;

Σε ποια παίκτρια από το Master Chef ανήκει αυτό το σαλόνι που είναι όσο ένα γήπεδο; Δεν πάει το μυαλό σας!

Είναι νέα, πολύ ωραία και συζητήθηκε πολύ με την συμμετοχή της! Ωστόσο η ίδια, μετά το παιχνίδι όχι μόνο προχώρησε αλλά άνοιξε και το δικό της εστιατόριο.

Πριν ανοίξει το εστιατόριό της, όμως, είχε ανοίξει και το σπίτι της στο Youweekly.gr! Η φωτεινή μεζονέτα με τα έντονα χρώματα, τα μοντέρνα έπιπλα και την εντυπωσιακή διακόσμηση, ήταν όνειρο ζωής για εκείνη!

Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Η ηθοποιός και ο «παίδαρος» του Master Chef!

Ο λόγος, φυσικά, για την Μάγκυ Ταμπακάκη που μας είχε πει μεταξύ άλλων:

Ζήτησες τη βοήθεια κάποιου διακοσμητή; Ασχολείσαι με τις δουλειές του σπιτιού;

Μόνη μου το διακόσμησα, αλλά κάποτε ήμουν καλή νοικοκυρά στο σπίτι μου! (γέλια). Τώρα δεν έχω χρόνο. Το μόνο που θέλω, να είναι όλα στη θέση τους. Δεν μπορώ τα σπίτια στα οποία γίνεται ένας χαμός και είναι γεμάτος ο καναπές, οι καρέκλες και τα τραπέζια με πράγματα. Δεν με νοιάζει τόσο πολύ αν έχει λίγη σκόνη – το δικό μου βέβαια είναι και γεμάτο τρίχες από τη σκυλίτσα μας τη Σίσυ− ή αν δεν γυαλίζει το πάτωμα, όσο να είναι τακτοποιημένο.

Δείτε και το σαλόνι της σε ολόκληρη την φωτογραφία:

Master Chef σπίτι παίκτρια

Master Chef - αποκλειστικό: Η Μάγκυ Ταμπακάκη άνοιξε την μικρή της