Survivor: Πρώην παίκτης έριξε άκυρο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! - «Δεν θα μπορούσα να την δω ερωτικά!»

Είχε άλλη στο μυαλό του!

Survivor: Πρώην παίκτης έριξε άκυρο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! - «Δεν θα μπορούσα να την δω ερωτικά!»

Δε δίστασε στιγμή και έριξε άκυρο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτός ο πρώην παίκτης του Survivor! «Δεν θα μπορούσα να την δω ερωτικά!»

Πολύς λόγος είχε γίνει για τους δυο τους όσο ήταν στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο ο αγαπημένος παίκτης των "Διασήμων" ήρθε να δώσει τέλος στις φήμες σχετικά με τη σχέση που του προσάπτουν με τη γνωστή παρουσιάστρια.

Ποια Βαλαβάνη και ποιος Βασάλος; Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Survivor! Το κρατάνε κρυφό...

Ο λόγος για τον Γιάννη Δρυμωνάκο, έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού που εντυπωσίασε με την ηρεμία του αλλά και με τον χαρακτήρα του. Μιλώντας λοιπόν σε συνέντευξη που παραχώρησε αφού βγήκε από το Survivor, ο Γιάννης Δρυμωνάκος ξεκαθάρισε πως δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα σε αυτόν και την παρουσιάστρια.

«Όλα αυτά τα αντιμετωπίζω με χιούμορ και δεν δίνω βάση. Με την Κωνσταντίνα έκανα παρέα, όπως και με τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας μου. Την Κωνσταντίνα δεν θα μπορούσα να τη δω ερωτικά, παρά μόνο φιλικά και αυτό που σου λέω έχει εξήγηση: Αν πας στο Survivor και ζήσεις τα κορίτσια σε αυτές τις συνθήκες διαβίωσης, το ερωτικό κομμάτι είναι το τελευταίο που θα σκεφτείς. Με την Κωνσταντίνα κρατήσαμε επαφές και εκτός παιχνιδιού. Είναι η ψυχή της παρέας, τη συμπαθώ πάρα πολύ και κάθε φορά που συναντιόμαστε περνάμε υπέροχα. Έχουμε κάνει πλάκες μαζί και είναι στοfriend zone μου»

Γιάννης Δρυμωνάκος survivor

Εύη Ιωαννίδου: Έχει σχέση με πρώην παίκτη του Survivor; Μιλάει ανοιχτά για πρώτη φορά! (Βίντεο)

Η Εύη Ιωαννίδου έχει σχέση με πρώην παίκτη του Survivor; Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά!

Η Εύη έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της του ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM και σήμερα φούντωσαν οι φήμες που τη θέλουν να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλα!

O Νίκος Μουτσινάς ρώτησε ευθέως την Εύη Ιωαννίδου αν ισχύουν όσα ανέφερε η Μέγκι Ντρίο και αν στο παρελθόν έβγαινε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Εκείνη απάντησε πρώτη φορά και είπε:

«Συγγνώμη Μέγκι μου που δεν ήξερα ότι είσαι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός μου φίλος δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό βάζω μία τελεία!».

Δείτε το σχετικό βίντεο: