Κωνσταντίνου και Ελένης: Αγνώριστη η Παπουτσάκη, έπαιξε στην σειρά! Δείτε το πρόσωπό της...

Μόνο οι φανατικοί θαυμαστές την θυμούνται! Εσείς;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αγνώριστη η Παπουτσάκη, έπαιξε στην σειρά! Δείτε το πρόσωπό της...

Αγνώριστη ήταν η Παπουτσάκη, όταν έπαιξε στο Κωνσταντίνου και Ελένης! Δείτε το πρόσωπό της στην σειρά!

Κι όμως, μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, για τον οποίο ήδη σας έχουμε γράψει, έκανε ένα πέρασμα και η Κατερίνα Παπουτσάκη! Το εν λόγω περιστατικό όμως, μόνο οι φανατικοί το θυμούνται...

Σε ποιο επεισόδιο όμως εμφανίστηκε η Κατερίνα;

Η ίδια, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1999, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, "Κωνσταντίνου και Ελένης", όπου είχε κάποιο μικρό ρόλο σε ένα επεισόδιο. Για την ακρίβεια η Κατερίνα, εμφανίστηκε σε επεισόδιο της σειράς όπου και έκανε την ρεπορτερ του ΣΠΑΙ! Αναφερόμαστε φυσικά στο ιστορικό εκείνο επεισόδιο με τον Πύρρο και το.... σαλάμι!

Δείτε το πρόσωπό της τότε:

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Αυτός είναι ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς που έπεσε σε κώμα και "έσβησε" μετά από δυο εβδομάδες! Δείτε τον!

Σοκ! Αυτός είναι ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης" που έπεσε σε κώμα και "έσβησε" μετά από δυο εβδομάδες! Δείτε τον!

Ένα τραγικό περιστατικό που λίγοι γνώριζαν μέχρι σήμερα!

Ο Απόστολος έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2006 σε ηλικία 56 ετών. Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στη Ρόδο και έμεινε σε κώμα στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες. Πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Θα σας «πέσουν» τα μαλλιά! Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της «Πέγκυς» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Εξωπραγματικό! Η «Ματίνα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» χωρίς ρούχα! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Φωτογραφία - ντοκουμέντο της "Ματίνας" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" χωρίς ρούχα! Εξωπραγματικό αλλά... συνέβη! Είστε έτοιμοι;

Eίκοσι ένα χρόνια μετράμε από την πρεμιέρα του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μέχρι σήμερα τους ηθοποιούς «κυνηγούν» οι ρόλοι τους στην επιτυχημένη σειρά Ρώμα – Χατζησοφιά.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού υπήρξε από εκείνους που συνδέθηκαν άρρηκτα με τον χαρακτήρα που υποδύθηκαν, με την τηλεοπτική Ματίνα Μανταρινάκη να αποτελεί σήμα κατατεθέν του σήριαλ του ΑΝΤ1.

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Τα δέκα τραγικά που έγιναν στην σειρά και δεν παρατήρησε κανείς! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός που την υποδύθηκε ουδεμία σχέση είχε με τον χαρακτήρα αυτό, με την Καλλιρόη να αποδεικνύεται ιδιαιτέρως τολμηρή και «εναλλακτική« φιγούρα. Τρανή απόδειξη, το «ναι» που είπε το 2012 στο να φωτογραφηθεί ολόγυμvη στην ταράτσα του σπιτιού της για το Naked City.

Για καλό σκοπό, φυσικά και όχι μόνη της μιας στη φωτογράφιση συμμετείχαν πολλές διάσημες Ελληνίδες. Οι φωτογραφίες δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα δόθηκαν στο ίδρυμα «Πίστη» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ιδού η τηλεοπτική Ματίνα στην πιο «ακατάλληλη» φωτογράφισή της.

Εξωπραγματικό! Η «Ματίνα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» χωρίς ρούχα! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!