"Βόμβα" στο Buckingham! Η Diana δεν ακολούθησε την παράδοση και η Ελισάβετ έγινε έξαλλη!

Πώς να μην αντιδράσει η βασίλισσα;

Έσκασε ακόμη μία "βόμβα" μεγατόνων στο Buckingham! Έξαλλη έγινε η Ελισάβετ γιατί η Diana δεν ακολούθησε την παράδοση!

Η πριγκίπισσα Diana ήταν αυτή που έφερε νέο αέρα στο παλάτι. Μία κατά τ' άλλα ανεπιθύμητη νύφη για το διάδοχο του θρόνου, ήρθε για να αλλάξει όλη την ιδιοσυγκρασία της βρετανικής βασιλικής οικογένεια.

Σείεται το Buckingham! Ποιά Camilla; Ο Κάρολος έβγαινε και με την αδερφή της Diana!

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η αγαπημένη λαίδη αποφάσιζε να ξεφύγει από το καθιερωμένο πρωτόκολλο, γεγονός που εξόργιζε την Ελισάβετ η οποία δεν τη συμπάθησε από την πρώτη στιγμή. Το πρώτο δείγμα "ανυπακοής" της Diana ήρθε ήδη από το γάμο της.

Συγκεκριμένα, η παράδοση επιτάσσει την νύφη να πει τη λέξη "υπακούω" στους όρκους τους για τον σύζυγό της. Η Diana ωστόσο, που ήταν νέα γυναίκα με φρέσκες απόψεις αποφάσισε χωρίς να ενημερώσει κανέναν, να βγάλει τη λέξη αυτή από τους όρκους της.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έγινε έξαλλη με το περιστατικό ενώ έκτοτε ξεκίνησε μια σειρά από "απρέπειες" που έκαναν την Diana ανεπιθύμητη για το παλάτι.

Ο μόνος γάμος στον οποίο είδαμε να συμβαίνει το ίδιο, ήταν ο γάμος του πρωτότοκου γιου της Diana, William, όπου η Kate Middleton αποφάσισε επίσης να παραλείψει τη λέξη "υπακούω".

Σάλος στο Buckingham! Η Ελισάβετ έστησε "παγίδα" στη Diana και την ντρόπιασε!

Σάλος έχει ξεσπάσει για μία ακόμη φορά στο Buckingham! Ντρόπιασε την Diana η Ελισάβετ με την "παγίδα" που της έστησε!

Μπορεί η πριγκίπισσα Diana να έχει "φύγει" εδώ και 22 χρόνια, οι ιστορίες για τα "βασανιστήρια" που πέρασε από τη βασιλική οικογένεια ωστόσο δε σταματούν να έρχονται στην επιφάνεια.

Πανικός στο Buckingham! Στη "φόρα" η συγγένεια της Diana με τον Κάρολο!

Η αγαπημένη λαίδη δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ, με την τελευταία να φροντίζει να "σαμποτάρει" την Diana σε κάθε της βήμα από τις πρώτες μέρες της στο παλάτι.

Στη "φόρα" βγήκε λοιπόν και ένα νέο σκάνδαλο που είχε στήσει η Ελισάβετ για την νύφη της. Κάθε Χριστούγεννα, η βασιλική οικογένεια συνηθίζει να ανταλλάσσει δώρα. Είναι μία συνήθεια που κρατάει εδώ και χρόνια και έχει συγκεκριμένους όρους.

Έτσι, τα δώρα ανταλλάσσονται κάθε χρόνο στις 6 το απόγευμα και ο καθένας πρέπει να προσφέρει στον άλλον ένα αστείο δώρο και όχι ένα δώρο αξίας. Γι' αυτό το λόγο, ο Harry έκανε πέρυσι δώρο στη γιαγιά του ένα σκουφάκι για το μπάνιο για να μη χαλάει το χτένισμά της ενώ η Meghan της προσέφερε ένα χαμστεράκι που τραγουδάει.

Η Ελισάβετ λοιπόν φρόντισε να μην ενημερωθεί ποτέ για την παράδοση αυτή η Diana, η οποία στα πρώτα της Χριστούγεννα στο παλάτι προσέφερε στην πριγκίπισσα Άννα ένα πανάκριβο κασμιρένιο πουλόβερ την ώρα που εκείνη της έκανε δώρο κάλυμμα για χαρτί τουαλέτας.

Ωστόσο η Diana δεν άφησε αυτή την ατυχία να την πάρει από κάτω και αντιμετώπισε το σκηνικό με απόλυτο χιούμορ.