Γιώργος Λιάγκας: Θα σας «πέσουν» τα μαλλιά! Έχει σπουδάσει... Αποκάλυψη τώρα!

Αδιανόητο!

Γιώργος Λιάγκας: Θα σας «πέσουν» τα μαλλιά! Έχει σπουδάσει... Αποκάλυψη τώρα!

Θα σας «πέσουν» τα μαλλιά μόλις μάθετε τι είναι αυτό που έχει σπουδάσει ο Γιώργος Λιάγκας! Θα γίνει η αποκάλυψη τώρα!

Τον γνωστό παρουσιαστή τον γνωρίζουμε από την πολύχρονη καριέρα του στην ελληνική τηλεόραση, τόσο μέσα από το ρόλο του ως παρουσιαστής κεντρικού δελτίου ειδήσεων όσο και από τη συμμετοχή του σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

Γιώργος Λιάγκας: Αλλαγή πλάνων στο ΣΚΑΙ! «Πετούν» από το πρόγραμμα την εκπομπή!

Με λίγα λόγια, ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα από τα τρανταχτά ονόματα της ελληνικής δημοσιογραφίας και όχι άδικα. Η αλήθεια είναι όμως πως ο παρουσιαστής δεν έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Αντ' αυτού, έχει πτυχίο Πολυτεχνείου!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας έχει τελειώσει το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο!

Φαίνεται όμως πως την καρδιά του την "κέρδισε" από νωρίς η δημοσιογραφία και έτσι δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου μηχανικού.

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το πρόσωπο που τον συμβουλεύει μετά τον χαμό στον ΣΚΑΙ! "Βόμβα" με το όνομα...

Ακόμη ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ "φωτιά" θα διαβάσετε μέσα από το Youweekly.gr που αφορά όλον τον χαμό που έχει γίνει με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ! Αυτό είναι το πρόσωπο που τον συμβουλεύει αυτή την περίοδο και... το όνομα είναι "βόμβα".

Είναι φίλοι χρόνια και όπως μου αποκάλυψε η πηγή μου που είναι έγκυρη 100%, ο παρουσιαστής την συγκεκριμένη περίοδο και όσο τα πράγματα ακόμα με το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ βρίσκονται στον αέρα, είναι πολύ πιεσμένος και ψυχολογικά λίγο διαλυμένος και... όπως κάθε άνθρωπος έτσι κι αυτός θέλει κάποιον να τον στηρίζει και να ζυγίζουν μαζί τα τα επόμενα βήματά του!

Αποκλειστικό: Έφυγε για από το ΣΚΑΙ για να πάει στο One και τώρα... την διώχνουν κι από εκεί!

Στο Vanda's blog, λοιπόν, σήμερα θα σας αποκαλύψω κάτι που δεν έχει γραφτεί μέχρι στιγμής πουθενά!

Ο άνθρωπος αυτός, λοιπόν, για τον Γιώργο είναι ο Γιάννης Λάτσιος! Όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Youweekly.gr, οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και λόγω της μεγάλης εμπειρίας του δεύτερου είναι λογικό αυτή την περίοδο να έχουν έρθει πιο κοντά και η φιλία τους να έχει δεθεί περισσότερο!

Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ