Σίσσυ Χρηστίδου: Το άγνωστο τροχαίο ατύχημα που την σημάδεψε για πάντα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Μίλησε πρώτη φορά!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το άγνωστο τροχαίο ατύχημα που την σημάδεψε για πάντα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για ένα άγνωστο τροχαίο ατύχημα που είχε και την σημάδεψε για πάντα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε πρόσφατα για ένα ατύχημα που είχε όταν ήταν μικρότερη και μάλιστα με μηχανάκι που την ανάγκασε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ίδια όπως αποκάλυψε ήταν για 3 μήνες με γύψο στο πόδι της, ενώ χρειάστηκε να κάνει ράμματα κι έτσι κουβαλάει αυτό το σημάδι από τότε απάνω της! Σίσσυ Χρηστίδου: Πάτησαν ο ένας τον άλλον για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της! Αδιανόητο περιστατικό!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Σίσσυ Χρηστίδου ππαρουσιάστρια

Σίσσυ Χρηστίδου: Η εικόνα που αντίκρισε ο γιος της και έβαλε τα κλάματα! Το άλλο «πρόσωπο» της παρουσιάστριας!

Το άλλο «πρόσωπο» της παρουσιάστριας Σίσσυς Χρηστίδου! Ποια είναι η εικόνα που αντίκρισε ο γιος της και έβαλε τα κλάματα;

Στον μικρό της γιο αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου και δεν περιμέναμε ότι θα το ακούγαμε αυτό από το Έλα Χαμογέλα!

Με αφορμή την πρόσφατη κακοκαιρία και τις καταστροφές που προκλήθηκαν η παρουσιάστρια μίλησε για τη φύση και έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ειδύλλιο που δεν έμαθε ποτέ κανείς! Πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δείτε το βίντεο...

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε όταν ο μικρός της γιος, έπρεπε να δει ένα ντοκιμαντέρ για το λιώσιμο των πάγων, έβαλε τα κλάματα αντικρύζοντας τις εικόνες με την ίδια να έχει σοκαριστεί. «Στην πορεία του ντοκιμαντέρ που έδειχνε το λιώσιμο πάγων. το παιδί έβαλε τα κλάματα κι εγώ σοκαρίστηκα γιατί αντιλήφθηκα πως ένα παιδί έξι χρονών καταλαβαίνει τι πάει να συμβεί στον πλανήτη», είπε μεταξύ άλλων και έδειξε το ευαίσθητο πρόσωπό της και την οικολογική της συνείδηση. Μπράβο ρε Σίσσυ!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η καταγωγή της είναι από εκεί που περιμέναμε! Δεν το έκρυψε ούτε λεπτό!

Η καταγωγή της Σίσσυς Χρηστίδου είναι από εκεί που... περιμέναμε. Δεν το έκρυψε λεπτό η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».

Είναι από τις πιο επιτυχημένες στον χώρο της παρουσίασης, αλλά και πολύ αγαπητή στον κόσμο. Η ίδια δεν ασχολείται μόνο με την τηλεόραση, αλλά έχει και το δικό της κανάλι στο Youtube.

H Σίσσυ Χρηστίδουυ, γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1980 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της, ονομάζονται Θοδωρής και Μίνα, ενώ έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιάννη.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ειδύλλιο που δεν έμαθε ποτέ κανείς! Πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δείτε το βίντεο...

Έχοντας συνεργαστεί με πολλά σπουδαία ονόματα του χώρου, μετά από αρκετό χρόνο απουσίας επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του Open.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Βόμβα»! Με αυτόν διατηρούσε σχέση πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Με αυτόν διατηρούσε σχέση πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανάμνηση από το παρελθόν έρχεται σαν «βόμβα».

Όλοι είχαμε ξεχάσει το πρόσωπο του και όταν το ψάξαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Η σχέση της πριν τον χωρισμό της από τον frontman των Onirama ήταν επίσης επώνυμος. Πριν την γνωριμία τους με τον Θοδωρή Μαραντίνη, απασχολούσε έντονα τα media της εποχής με τους πάντες να θέλουν να μάθουν για τη ζωή και τη σχέση που τότε διατηρούσε.

Η παρουσιάστρια, υπήρξε σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Αλεξόπουλο για πέντε χρόνια. Όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο μιας που οι δυο τους ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz.

Το «παραμύθι» τους όμως τελείωσε απότομα το 2007, με αφορμή ,όπως ακουγόταν, κάποιες hot εμφανίσεις της στο πρωινό του Mega «Όμορφος κόσμος».

Σίσσυ Χρηστίδου πρώην σύντροφος