«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Αυτό είναι το πρόσωπο του θείου που άφησε την διαθήκη! Θα μείνετε κάγκελο όταν τον δείτε!

Είναι πια νεκρός...

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Αυτό είναι το πρόσωπο του θείου που άφησε την διαθήκη! Θα μείνετε κάγκελο όταν τον δείτε!

Θα μείνετε κάγκελο όταν δείτε τον θείο που άφησε την διαθήκη στη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Αυτό είναι το πρόσωπό του!

Είναι μια τηλεοπτική σειρά του ANT1 που σημείωσε τεράστια επιτυχία και συνεχίζει να κάνει νούμερα ακόμα και σήμερα, παρά το γεγονός πως παίζεται σε επανάληψη πολλά χρόνια.

Το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει τη σειρά, ωστόσο κάποιοι από τους ηθοποιούς που έκαναν έστω και ένα «πέρασμα» δεν βρίσκονται πια μαζί μας.

Η Ελένη Ράντου, που «έδωσε ρέστα» σε αυτή τη σειρά, σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε πως δεν μπορούσε ποτέ να παίξει ξανά στη συγκεκριμένη σειρά.

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Το επεισόδιο που δεν έπαιξαν ποτέ ξανά! Το "καταραμένο" βίντεο μόνο εδώ...

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω ξανά στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Δεν γίνονται όλα με νεκραναστάσεις. Μου φαίνεται θλιβερό, εκείνοι οι ανέμελοι ήρωες σε μια συνέχεια της σειράς να παίζουν τους πενηντάρηδες. Φαντάσου τα «Φιλαράκια» με άσπρα μαλλιά! Πως να το κάνουμε, σού έρχεται μια στεναχώρια! Όσο τρέλα κι αν έχουμε, από μια ηλικία και μετά, θα θεωρηθεί ανόητη. Σκέψου, δηλαδή εμένα γκαρσόνα στα πενήντα, ανεύθυνη και χωρίς παιδιά καθώς αν με βάλεις παντρεμένη και μητέρα, θα μιλάμε για άλλο σήριαλ, όπου και πάλι όμως οι θεατές θα προτιμούσαν να δουν το παλιό! Βέβαια, με το «Λόγω Τιμής» τα πράγματα διαφέρουν, νομίζω πως αυτή η σειρά μπορεί να πάει καλά γιατί ανήκει σε άλλη κατηγορία», είπε χαρακτηριστικά.

Σπύρος Λασκαρίδης

Ο Σπύρος Λασκαρίδης, έπαιζε τον θείο του Κωνσταντίνου που άφησε την περιβόητη διαθήκη με σκοπό να γνωριστεί και να αγαπηθεί με την Ελένη. Δυστυχώς λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τον συγκεκριμένο.

Θείος Κωνσταντίνου και Ελένης

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτό το λάθος παραλίγο να «τινάξει» την σειρά στον αέρα! Δεν το είχε προσέξει κανείς....

Αυτό το λάθος στο Κωνσταντίνου και Ελένης παραλίγο να «τινάξει» την σειρά στον αέρα! Δεν το είχε προσέξει κανείς και όμως μόλις βγήκε στην δημοσιότητα!

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης», το σίριαλ που γέννησε απίστευτο γέλιο και ατάκες από τα στόματα των Χάρη Ρώμα και Ελένης Ράντου δεν θα σταματήσει ποτέ να λατρεύεται, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Όπως όμως όλες οι σπουδαίες παραγωγές και παραστάσεις, έτσι και αυτή είχε τα λαθάκια της. Υπήρξε ένα επεισόδιο που ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός και η Ελένη Βλαχάκη τσακώνονταν (κλασικά) συνέχεια μέχρι να έρθει η κλαψιάρα γειτόνισσα Ματίνα Μανταρινάκη η οποία έψαχνε απελπισμένα άντρα.

Ο «Μάνθος Φουστάνος» έκανε την αποκάλυψη για την ατάκα «Φιόνα, μοναδική μου αγάπη»! (Βίντεο)

Μετά από διάφορες αποτυχημένες προσπάθειες, το σπίτι επισκέφτηκε ο αστυνόμος Μπάμπης Μπάμπουρας με τον οποίο προσπάθησαν επίσης να της κάνουν κονέ. Κλασικά χωρίς επιτυχία και αυτό. Όποιος όμως θυμάται καλύτερα ο ίδιος χαρακτήρας είχε εμφανιστεί πολύ νωρίτερα στη σειρά, στο επεισόδιο με τον Τζόνι Βαβούρα.

Τότε που ο Κωνσταντίνος είχε βρει την βαλίτσα γεμάτη με μαριχουάνα και είχε καλέσει τον αστυνόμο για να συλλάβει την Ελένη. Ο ίδιος αστυνομικός όμως, πήρε στο τμήμα και συστήθηκε ως Μπάμπαλος.