Η «Μάργκω» από το Τατουάζ έχει γιο και είναι κούκλος! Ο πατέρας του, είναι πασίγνωστος Έλληνας!

Πόσο μοιάζει στον πατέρα του;

Η «Μάργκω» από το Τατουάζ έχει γιο και είναι κούκλος! Ο πατέρας του, είναι πασίγνωστος Έλληνας!

Η «Μάργκω» από το Τατουάζ έχει γιο και είναι κούκλος και μάλιστα ο πατέρας του, είναι πασίγνωστος Έλληνας!

Ο 23χρονος είχε αποχωριστεί τα τελευταία χρόνια την μητέρα του εφόσον είχε πάει στην Αμερική για τις σπουδές του. Ο νεαρός είναι από τον πρώτο γάμο της Κοραλίας με τον Τζώνυ Καλημέρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει κρατήσει καλές σχέσεις με τον πατέρα του Εδουάρδου. Όπως είχε πει και η ίδια ήταν πολύ δύσκολος ο αποχωρισμός του γιου της όταν πήγε στην Αμερική για τις σπουδές του.

«Τον αποχωρίζομαι πρώτη φορά και είναι δύσκολο για µένα. Τον μεγάλωσα μόνη, παρόλο που ο Τζώνυ είναι εξαιρετικός πατέρας και έχουμε πολύ καλή σχέση.» Δείτε τον Εδουάρδο Καλημέρα με τον πατέρα του:

Δανάη Παππά: Απίστευτο! Είχαμε δει το πρόσωπό της εκτός από το «Τατουάζ» και σε πασίγνωστη ταινία! Δεν την είχε καταλάβει κανείς...

 «Μάργκω» Τατουάζ γιος

Θα πάθετε «εγκεφαλικό» με τον πρώην άντρα της «Μαργκώ» από το Τατουάζ! Είναι όνομα πρώτης γραμμής....

Σίγουρα θα πάθετε «εγκεφαλικό» με τον πρώην άντρα της «Μαργκώ» από το Τατουάζ! Είναι όνομα πρώτης γραμμής και δεν πάει το μυαλό σας για ποιον μιλάμε!

Η ίδια, έχει δώσει σπάνια συνεντεύξεις που να μιλάει για τον πρώην άντρα της αλλά εμείς εντοπίσαμε μια και μείναμε κάγκελο με την αποκάλυψη! Η «Μαργκώ» από το Τατουάζ είπε για αυτό:

Θα πάθετε έρωτα με τον πρώην της «Ηρώς» από το «Τατουάζ»! Μελαχρινός και γοητευτικός...

«Είναι αλήθεια ότι και οι δύο γάμοι μου ήταν με πρόσωπα γνωστά. Οταν ήμουν παντρεμένη με τον Τζόνι Καλημέρη, ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι και η δημοσιότητα με ενοχλούσε. Χωρίς να το θέλουμε ήμασταν στο στόχαστρο. Δεν μπορούσαμε να έχουμε ιδιωτική ζωή, μας σχολίαζαν. Από αυτή την άποψη ανακουφίστηκα όταν χώρισα. Στάθηκα στα πόδια μου, ένοιωσα ελευθερία.

Μετά παντρεύτηκα τον Γιώργο Λιάνη. Πριν τον γάμο μας έγινε ένας κακός χαμός με τους παπαράτσι, για να μάθουν πού θα γίνει. Παντρευτήκαμε στον Αγιο Δημήτρη τον Λουμπαρδιάρη, και ο παπάς συνεργάστηκε μαζί μας και έκανε τον γάμο έντεκα τη νύχτα για να μην το πάρει κανείς είδηση. Τα καταφέραμε. Αν θέλεις, μπορείς να τα αποφύγεις όλα... Ούτε στο διαζύγιο μας ενόχλησαν. » Δείτε την σε σπάνια φωτογραφία με τον ισχυρό άντρα των ΜΜΕ:

Θα πάθετε «εγκεφαλικό» με τον πρώην άντρα της «Μαργκώ» από το Τατουάζ! Είναι όνομα πρώτης γραμμής....