Κωνσταντίνος Αργυρός: 15 χρόνια πριν είχε μαλλιά «καπελάκι» και ήταν αγνώριστος! Δεν «παίζει» να έχετε δει αυτή τη φωτογραφία!

Καλέ τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε!

Κωνσταντίνος Αργυρός: 15 χρόνια πριν είχε μαλλιά «καπελάκι» και ήταν αγνώριστος! Δεν «παίζει» να έχετε δει αυτή τη φωτογραφία!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός 15 χρόνια πριν είχε μαλλιά «καπελάκι» και ήταν αγνώριστος! Δεν «παίζει» να έχετε δει αυτή τη φωτογραφία που μόλις κυκλοφόρησε!

15 χρόνια πριν ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος ήταν ο ωραίος αλλά χαμηλών τόνων τραγουδιστής του σπιτιού του Fame Story 3 που ήρθε στους δέκτες μας την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005.

Μπορεί τη μεγάλη νίκη να κέρδισε ο Περικλής Στεργιανούδης, "παλεύοντας" στην τελική μάχη με τον Γιώργο Λιανό (σ.σ. τρίτος είχε έρθει ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης) όμως ο Κωνσταντίνος, είχε δείξει από την πρώτη στιγμή το μεγάλο ταλέντο του και την καθαρή φωνή του. Σήμερα, είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και δεν θυμίζει σε τίποτα το αγόρι με το κούρεμα «καπελάκι» και το ντροπαλό χαμόγελο...

Κωνσταντίνος Αργυρός: Είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της... Φωτογραφία ντοκουμέντο μετά το μυστήριο!

Δείτε τον 15 χρόνια πριν:

Κωνσταντίνος Αργυρός 15 χρόνια πριν

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με τον πατέρα του είναι σαν δυο σταγόνες νερό! Πρόσωπο αλλά και στάση είναι ίδια!

Με τον πατέρα του ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι σαν δυο σταγόνες νερό. Στο πρόσωπο αλλά και στην στάση του σώματος είναι ίδιοι.

Ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του, ωστόσο προσπαθεί να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, πολλές είναι οι φορές που τόσο οι γονείς του, όσο και τα αδέλφια του τα οποία είναι τρίδυμα, πηγαίνουν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει για να τον απολαύσουν.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή η γυναίκα τον έστειλε στην κορυφή! Αποκάλυψη 8 χρόνια μετά...

Με τον πατέρα του ο τραγουδιστής είναι ολόιδιοι! Τόσο στο πρόσωπο όσο και στην στάση του σώματος τους! Δείτε και μόνοι σας.

Κωνσταντίνος Αργυρός πατέρας