Ζωή Λάσκαρη: Πήρε την μεγάλη απόφαση μετά τον ξαφνικό θάνατο της και ανατριχιάζει - «Δεν είχε νόημα για μένα να...»!

Η αποκάλυψη που είχε κάνει και είχε συγκινήσει!

Ζωή Λάσκαρη: Πήρε την μεγάλη απόφαση μετά τον ξαφνικό θάνατο της και ανατριχιάζει - «Δεν είχε νόημα για μένα να...»!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά τον ξαφνικό θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, πήρε την μεγάλη απόφαση και ανατριχιάζει. «Δεν είχε νόημα για μένα να...», είπε μεταξύ άλλων.

Το ζευγάρι, ακόμη και μέχρι το "τέλος" της επιτυχημένης ηθοποιού, ήταν ερωτευμένο και παρέδιδαν μαθήματα για το πως μπορεί να είναι ευτυχισμένο μετά από τόσα χρόνια.

Ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη «τσάκισε» τον δικηγόρο ο οποίος μετά την κηδεία πήρε την απόφαση να μετακομίσει από το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη όπου έμεναν.

Μιλώντας στο bovary αποκάλυψε: «Μετά τον θάνατο της Ζωής δεν είχε νόημα για μένα να μένω στο Πόρτο Ράφτη. Το Πόρτο-Ράφτη που ζούσαμε τα τελευταία δεκαπέντε – είκοσι χρόνια ήταν επιλογή της. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δεν μπορούσα να την εγκαταλείψω. Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη το είχε φτιάξει εκείνη. Κάθε τι, ήταν από εκείνη. Το τασάκι, το βάζο, ήταν όλα επιλογή της, ακόμα και η θέση που είχε το καθένα».

Ζωή Λάσκαρη: Ανατριχίλα με αυτό που γράφει πάνω ο τάφος της! Το ντοκουμέντο στην δημοσιότητα...

Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Μετά την απουσία της, το σπίτι ήταν άδειο για μένα. Το σκέφτηκα, ήθελα να ωριμάσει μέσα μου αυτή η σκέψη για να μπορέσω να φύγω. Ένα σπίτι κενό ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Συναισθηματικά δεν μπορούσα να συμφιλιωθώ με αυτό το κενό…. Ιδίως το δωμάτιό μας, η κρεβατοκάμαρά μας στο Πόρτο Ράφτη ήταν πια τόσο άδεια. Είχε τόσο πολλά πράγματα η Ζωή. Ούτε μπορεί να φανταστεί κανείς τι είχε μαζέψει στη ζωή της. Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς και να εξοικειωθείς με αυτό το κενό, τη μόνιμη απουσία. Είναι βαρύ, αλλά δεν έχεις κι άλλη επιλογή. Τώρα σκοπός μου είναι να έχω υγεία, και διανοητική, για να συνεχίσω την εργασία μου που και αγαπώ και χρειάζομαι. Κι αυτό μου δίνει δύναμη».

Τέλος, τόνισε πως ήδη μετακόμισε στο Κολωνάκι: «Την περασμένη εβδομάδα, επέστρεψα στο πατρικό μου στο Κολωνάκι. Ήθελα να γυρίσω στο κέντρο -φίλοι, παλιοί γνωστοί, όλοι εδώ είναι. Ήδη αισθάνομαι μια χαλαρότητα, νιώθω πιο ήρεμος».

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη τώρα για το... διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο! Δεν το γνώριζε κανείς!

Αποκάλυψη τώρα για το... διαζύγιο της Ζωής Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο! Δεν το γνώριζε κανείς αυτό το περιστατικό μετά την... απιστία!

Η μοναδική ηθοποιός βρέθηκε το 2014 στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε με τον χαρακτηριστικό της τρόπο για όλους και για όλα. Από τα σημεία της κουβέντας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν η αναφορά της ηθοποιού στις απιστίες του συζύγου της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Γιατί δεν τον «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα;

«Το να εκδικηθείς με το ίδιο νόμισμα το θεωρώ τόσο κουτό. Δεν κερδίζεις τίποτα. Οι ξένες πολύ όμορφες σταρ δεν έχουν όλες απατηθεί; Συνήθως η γυναίκα η ωραία είναι αυτή που την πληρώνει. Οι άντρες είστε αδηφάγοι, δεν λειτουργείτε με το συναίσθημα. Αγαπάτε μια γυναίκα και πολύ εύκολα μπορεί να πάτε με μία άλλη και αύριο το πρωί να το έχετε ξεχάσει».

Ζωή Λάσκαρη: «Γιατί με άφησες μόνη;» - Το τελευταίο τηλεφώνημα με την «αδερφή» της πριν πεθάνει!

Πώς δέχτηκε την απιστία;

«Δεν το δέχτηκα, υπέφερα, αλλά στη ζυγαριά με τα καλά και τα λάθη του Λυκουρέζου υπερίσχυσαν τα πάρα πολύ καλά που έχει».

«Τον έχω πιάσει 100 φορές! Μία φορά ήθελε να με κυνηγήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε μια άσχημη κατάσταση»

Σκέφτηκε να πάρει διαζύγιο;

«Για τον Αλέξανδρο δεν ξέρω, εγώ δεν το σκέφτηκα. Σκέφτηκα ότι δεν πάει, ότι πρέπει να το πολεμήσω, ότι πρέπει να δουλέψω. Θέλει πολλή δουλειά. Είναι έτσι δεδομένο τον πήρα και τελείωσε; Δεν είναι δεδομένο τίποτα! Θέλει πολλή δουλειά! Τον έχω πιάσει 100 φορές! Μία φορά ήθελε να με κυνηγήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε μια άσχημη κατάσταση. Αλλά τον λατρεύω! Τον λατρεύω! Είναι όμορφος, είναι γοητευτικός, είναι ο άνθρωπός μου! Τον αγαπάω! Το πιο εύκολο είναι να τα τινάξεις όλα στον αέρα, το δύσκολο είναι να τα κρατήσεις».

Διηγήθηκε, μάλιστα, με κάθε ειλικρίνια τη στιγμή που μπήκε στο δικηγορικό γραφείο του συζύγου της Αλέξανδρου Λυκουρέζου και τον έπιασε να την απατά. Η Ζωή Λάσκαρη είπε, γελώντας, ότι βγήκε από το γραφείο χτυπώντας την πόρτα, αλλά ο Λυκουρέζος δεν μπορούσε να την κυνηγήσει γιατί είχε... κατεβασμένα παντελόνια.
Πηγή: iefimerida.gr