Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνου και Ελένης: Σκάνδαλο 20 χρόνια μετά! «Κλεμμένη» η σειρά - Αυτή αντέγραψαν...

Στη «φόρα» η αλήθεια!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Σκάνδαλο 20 χρόνια μετά! «Κλεμμένη» η σειρά - Αυτή αντέγραψαν...
STORIES 29.11.2019 07:41

Σκάνδαλο 20 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης! Η σειρά είναι «κλεμμένη» και αυτή αντέγραψαν...

Αδιανόητο! Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΑΝΤ1 αλλά και του συγγραφικού διδύμου Ρώμα-Χατζησοφιά ήταν αναμφισβήτητα το διαχρονικό και κλασσικό σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης». Όμως η Άννα Χατζησοφιά το 1992, είχε γράψει για λογαριασμό της ΕΡΤ το σήριαλ «Εξ αδιαιρέτου» που ήταν ουσιαστικά ο «πρόγονος» της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης». Η βασική υπόθεση της σειράς ήταν: Μια γυναίκα και ένας άντρας που δεν έχουν τίποτα κοινό, κληρονομούν «εξ αδιαιρέτου» μια μονοκατοικία στα βόρεια προάστια και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν, χωρίζοντάς την στη μέση…Σας θυμίζει κάτι;

Μιλάμε για τον «πρόγονό» του «Κωνσταντίνου και Ελένης», μια σειρά της ΕΡΤ διά χειρός Άννας Χατζησοφιά με τον τίτλο «Εξ αδιαιρέτου»,

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Νικόλας άλλαξε επάγγελμα! Δεν πάει ο νου σας τι δουλειά κάνει!

Ηθοποιοί:
Βάνα Παρθενιάδου , Αλέξανδρος Μυλωνάς , Τζόυς Ευείδη , Νίκος Αλεξίου (II) , Στέλιος Μάινας , Αλεξάνδρα Παυλίδου

Ανατροπή με το τέλος του “Κωνσταντίνου και Ελένης»! Αυτό είναι το original επεισόδιο που χωρίζουν για πάντα «Βλαχάκη - Κατακουζηνός»!

Αυτό είναι το original επεισόδιο του "Κωνσταντίνου και Ελένης" που χωρίζουν για πάντα "Βλαχάκη - Κατακουζηνός"! Ανατροπή με το τέλος της αγαπημένης σειράς!

Ο ιδιόρυθμος, Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, περνάει το κατώφλι της κλινικής "Όψις", για να αφαιρέσει ένα "σπίλο". Σε καμιά περίπτωση, δεν φανταζόταν ότι θα συναντήσει τον εξωστρεφή και…άκρως αντίθετο χαρακτήρα του, Γεράσιμο Μαντούβαλο, αλλά και τους ημίτρελους φίλους του!

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Τα δέκα τραγικά που έγιναν στην σειρά και δεν παρατήρησε κανείς! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Αυτό το επεισόδιο, είναι το 12ο, τη 2ης σεζόν, την επιτυχημένης σειράς Λίφτινγκ, που έκανε πρεμιέρα το 2000, λίγο μετά το φινάλε του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σε αυτό το επεισόδιο, κλείνει οριστικά η υπόθεση Κωνσταντίνου και Ελένης, αφού ο Κατακουζηνός, έχει πάρει διαζύγιο από την Ελένη Βλαχάκη, διεκδικεί το σπίτι, και προσπαθεί ακόμη να εκδόσει το θρυλικό του σύγγραμα, το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο…


Η συνέχεια του Κωνσταντίνου και Ελένης | Η Επιστροφή του Κατακουζηνού

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τον "σεισμολόγο" στο επεισόδιο με την τρομπέτα του Κατακουζηνού τον θυμάστε; Δείτε πώς είναι το πρόσωπό του τώρα!

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο αγαπημένος παππούς της «Βλαχάκη» είχε πεθάνει...μυστικά! Αποκάλυψη τώρα!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share