Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η ξανθιά γαλανομάτα που τον "σημάδεψε"! Η σχέση τους δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αλλά...

Αυτό είναι το πρόσωπο της!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η ξανθιά γαλανομάτα που τον

Αυτή είναι η ξανθιά γαλανομάτα που "σημάδεψε" τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η σχέση τους δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αλλά είχαν ζήσει έναν δυνατό έρωτα.

Ο τραγουδιστής από την αρχή της καριέρας του μπορεί να προσπαθούσε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο, κατά καιρούς είχαν γίνει γνωστές οι σχέσεις του.

Όπως αυτή με ξανθιά γαλανομάτα η οποία δεν βρίσκεται στην showbiz, αλλά στον χώρο των επιχειρήσεων. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό το 2013 είχαν ζήσει έναν δυνατό έρωτα, αλλά την σχέση τους δεν την είχαν επιβεβαιώσει ποτέ.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η ηλικία της συντρόφου του! Την περνάει 10χρόνια!

Ο λόγος για την επικεφαλή Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της γνωστής, με μεγάλη παράδοση στον χώρο οινοποιίας, «Tsantali» που ανήκει στην οικογένειά της, Κατρίνα Τσάνταλη.

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέση

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο «απαγορευμένος» έρωτας που δεν είδε το φως της δημοσιότητας! Φωτογραφία απόδειξη!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο «απαγορευμένος» του έρωτας που δεν είδε το φως της δημοσιότητας! Έχουμε φωτογραφία απόδειξη!

Ο γνωστός τραγουδιστής κρατάει χαμηλό προφίλ για την προσωπική του ζωή και δε θέλει να απασχολεί τα media παρά μόνο με την επαγγελματική του πορεία.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό τον ήθελαν φήμες ερωτευμένο με Τουρκάλα τραγουδίστρια καθώς η προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού απασχολούσε για ένα διάστημα την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.

Μάλιστα σε δημοσίευμά της στον διαδικτυακό της ιστότοπο, υποστηρίζει πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει σχέση με την τραγουδίστρια Irem Derici, με τίτλο: «Η Irem Derici βρήκε την αγάπη στον γείτονα! Ο ξένος γαμπρός Κωνσταντίνος Αργυρός».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πριν την Ηλιάνα είχε σχέση που δεν θυμάται κανείς! Ήταν μαζί 7 χρόνια!

Μάλιστα η Τουρκάλα τραγουδίστρια το ίδιο διάστημα βρισκόταν στην Ελλάδα και φωτογραφήθηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Την αλήθεια την ξέρουν μόνο οι δυο τους, όμως ρίξτε μια ματιά στην σχετική φωτογραφία και πείτε μας εσείς τι πιστεύετε!

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Βόμβα»! Είχε σχέση με ηθοποιό από το Μπρούσκο και δεν το έμαθε κανείς!

«Βόμβα»! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε σχέση με ηθοποιό από το Μπρούσκο και δεν το έμαθε κανείς!

Ο γνωστός τραγουδιστής δε θέλει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και αυτός είναι ένας λόγος που ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια σχέση του.

Ωστόσο, πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για τον φημολογούμενο έρωτα του Κωνσταντίνου Αργυρού με την όμορφη χορογράφο-ηθοποιό Αναστασία Δρακά το 2015.

Η Αναστασία Δρακά έπαιζε στην σειρά «Μπρούσκο» και υποδυόταν την Άννα, αλλά την είχαμε δει και ως χορογράφο στο Dancing with the Stars.

Κανείς από τους δύο όμως δεν επιβεβαίωσε ποτέ (αλλά ούτε και διέψευσε) την ύπαρξη μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέση Μπρούσκο Αναστασία Δρακά