Σίσσυ Χρηστίδου: «Χαζεύω όταν σε κοιτάω» - Η τρυφερή αποκάλυψη που έκανε δημόσια!

Η γλυκιά φωτογραφία με τον γιο της!

Σίσσυ Χρηστίδου: «Χαζεύω όταν σε κοιτάω» - Η τρυφερή αποκάλυψη που έκανε δημόσια!

Μια τρυφερή αποκάλυψη έκανε δημόσια η Σίσσυ Χρηστίδου για τον έναν από τους δυο άντρες της ζωής της. «Χαζεύω όταν σε κοιτάω», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια έχοντας στο πλευρό της τους γιους της Μιχαήλ Άγγελο και Φίλιππο Ραφαήλ περνάει μοναδικές στιγμές, αφού καθημερινά την γεμίζουν ευτυχία.

Πριν από λίγες ημέρες ο Μιχαήλ είχε τα γενέθλια του και η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια πολύ τρυφερή αποκάλυψη για την αγάπη που του έχει.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της έχει βλέμμα που "σκοτώνει"! Θα πάθετε πλάκα με τα μάτια του...

«Έχει επαληθευτεί. Η μικροσκοπική ελίτσα δίπλα στη μυτούλα σου, το βαθύ λακάκι στα χειλάκια σου.. και όλα αυτά τα μικροσκοπικά που χαζεύω όταν σε κοιτάω.. Μωράκι μου, που πια δεν είσαι καθόλου μικροσκοπικό... Που πάει ο χρόνος... Χρόνια πολλά μικρέ μου άγγελε.. Μιχάηλ Άγγελε μου... Σ´αγαπώ», έγραψε.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Κοιμήσου.... Είσαι ασφαλής για την ώρα»! Η ανατριχιαστική ανάρτηση για το παιδί της!

Η ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για το παιδί της! «Κοιμήσου.... Είσαι ασφαλής για την ώρα» γράφει μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια, βρισκόταν στο Ισραήλ μαζί με τον ένα της γιο και το ζεύγος Βαλαβάνη - Βασάλου, γυρνώντας πλέον ασφαλής στην Αθήνα, ανέβασε ένα μακροσκελές μήνυμα, θέλοντας να περιγράψει την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.

«Γυρνώντας στην Ελλάδα, στο σπιτάκι μου, καθησυχασμένη και ασφαλής, επέτρεψα στον εαυτό μου να νιώσει τύψεις. (Αφού φυσικά σιγουρεύτηκα ότι δεν κινδυνεύει το παιδί μου και εγώ πια, άπλωσα τα πόδια μου στο τραπεζάκι του σαλονιού, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί.. Μμμ... εξαιρετικό!) Τι λέγαμε;

Α ναι! Τύψεις.. για το είδος στο οποίο ανήκω. Το ανθρώπινο. Και θλίψη για τον όμορφο τόπο που άφησα πίσω μου, τρομοκρατημένο απέναντι στη φωτιά του μίσους... (Ας μην θυμηθώ τους γείτονες του, τριγύρω, που καίγονται από καιρό. Άπαπα νυχτιάτικα...)
Τι μας συμβαίνει; Τι το αρχίζει όλο αυτό και τι θα μπορούσε να το πάψει..; Ποιος το διαλέγει; Πέρα από πεποιθήσεις, κληρονομιές και σύνορα... Πως ξεκινάει τόσο μίσος την ύπαρξη του;

Πως πραγματικά γεννιέται η ασυνειδητότητα του να αφαιρείς μια ζωή... δύο, τρεις, χιλιάδες ζωές...

Και εκεί, μέσα από την ασφάλεια της ειρηνικής άνεσης που μου προσφέρει η χώρα στην οποία είχα την τύχη να γεννηθώ, για άλλη μια φορά δεν έκανα απολύτως τίποτα και άλλαξα πλευρό. Και σκέφτηκα για λίγο -για ένα μόνο λεπτό- πως ίσως από όλους αυτούς τους ατρόμητους ηγέτες, τους θυμωμένους τρομοκράτες, τους φοβισμένους ρατσιστές και τους ορκισμένους εκδικητές- πιο πολύ φταίω εγώ. Και το ηχηρό μου τίποτα... «Και τι να κάνεις δηλαδή;» θα μου πεις...

Ναι μωρέ.. κ γώ αυτό μου είπα... Καληνύχτα Ελλάδα. Κοιμήσου. Είσαι ασφαλής για την ώρα..

Τουλάχιστον από αυτό το είδος του μίσους.. γιατί από άλλα έχεις και εσύ μπόλικο...
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά μέσα στα ζεστά μας παπλωματάκια...» έγραψε στην λεζάντα! Ιδού: