Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το μυστικό που κράτησε κρυφό μετά την δολοφονία του πατέρα της! Αν δεν το έκανε σήμερα δεν θα...

Τι αποκάλυψε όταν ήταν έτοιμη...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το μυστικό που κράτησε κρυφό μετά την δολοφονία του πατέρα της! Αν δεν το έκανε σήμερα δεν θα...

Ένα μυστικό κράτησε καλά κρυφό η Αλίκη Βουγιουκλάκη από την οικογένεια της, μετά την δολοφονία του πατέρα της. Αν δεν το έκανε, σήμερα δεν θα ήταν από τις κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Η ιστορία της ζωής της θυμίζει ταινία, καθώς μέσα από πολλές δυσκολίες κατάφερε να γίνει γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη με το ταλέντο της στην υποκριτική.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη από πολύ μικρή ηλικία έζησε έναν θάνατο που την "σημάδεψε". Αυτόν του πατέρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον ΕΛΑΣ κατά την Γερμανική κατοχή.

Η ηθοποιός ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω. Το 1952 έδωσε κρυφά από την οικογένειά της εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου - αφού πίστευε πως θα ήταν αντίθετη - από την οποία αποφοίτησε τρία χρόνια μετά με Λίαν Καλώς, λόγω της αυστηρής βαθμολόγησης του Δημήτρη Χορν.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το «μαύρο» βίντεο από την κηδεία της στο φως! Να το δουν μόνο όσοι αντέχουν!

Το «μαύρο» βίντεο από την κηδεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο φως της δημοσιότητας! Να το δουν μόνο όσοι αντέχουν!

Η κορυφαία ηθοποιός, Αλίκη Βουγιουκλάκη και γεννήθηκε στις 20 Ιούλη του 1934. Δυστυχώς όμως αντι να γιορτάζουμε τα γενέθλια της, ενώ σήμερα, στις 23 Ιούλη, συμπληρώνονται 22 χρόνια χωρίς αυτήν.

Ήμουν μόλις 6 ετών εκείνη την ημέρα κι όμως θυμάμαι την κάθε στιγμή κι όλα όσα διαδραματίστηκαν. Όλη η Ελλάδα έκλαψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Με αφορμή την συμπλήρωση 21 χρόνων χωρίς αυτήν, σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο πολλοί είδαν τότε, αλλά λίγοι θυμούνται σήμερα. Ευκαιρία και η νεότερη γενιά να έχει εικόνα για το πόσο τεράστια οντότητα ήταν η Αλίκη και πόσο αισθητή ήταν η απώλειά της εκείνη την εποχή. Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το μυστικό που πήρε μαζί της στον τάφο! Στη φόρα το τι συνέβη πριν τον καρκίνο...

Το βίντεο που ακολουθεί είναι λίγο μακάβριο καθότι περιέχει πλάνα από την κηδεία της. Γι’αυτό προτείνουμε να το δουν μόνο όσοι αντέχουν:

Πηγή: athensmagazine.gr