Snik: Τα προβλήματα με τον Sin Boy πριν την Ηλιάνα! Δημιούργησαν εντάσεις πίσω από τις κάμερες!

Το περιστατικό που είδε το φως!

Snik: Τα προβλήματα με τον Sin Boy πριν την Ηλιάνα! Δημιούργησαν εντάσεις πίσω από τις κάμερες!

Προβλήματα είχε ο Snik πριν γνωρίσει την Ηλιάνα, με τον Sin Boy με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν εντάσεις πίσω από τις κάμερες. Το "άγνωστο" περιστατικό που είχε γίνει γνωστό.

Το συμβάν είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, δίνοντας λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Όλα σημειώθηκαν στις πρόβες για τα Mad Video Music Awards.

Snik: Βγήκε να τραγουδήσει σε μαγαζί και μόνο που δεν του όρμησαν! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

«Να μεταφέρουμε κάποια προβλήματα… Είχαμε προβλήματα με τον Sin Boy και τον Snik οι οποίοι έκαναν κάποια “βεντετιλίκια” κατά την διάρκεια των προβών όπως μας μετέφεραν τα άτομα της παραγωγής του Mad, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι πρόβες…», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Sin Boy: Εικόνες που σπαράζουν! Η τραγωδία που τον «τσάκισε»!

Σπαράζουν καρδιές οι εικόνες που δημοσίευσε ο Sin Boy από τον φονικό σεισμό στην Αλβανία. Το δημόσιο μήνυμα του με την έκκληση προκαλεί συγκίνηση. Η τραγωδία αυτή τον «τσάκισε».

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν εκφράσει την συμπαράσταση τους στους ανθρώπους που έζησαν την τραγωδία στην γειτονική χώρα.

Ανάμεσα τους και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία κατάγεται από εκεί. Επίσης, ο Sin Boy θέλησε να εκφράσει την λύπη του, ενώ έκανε έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν.

«Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο bio μου θα βρείτε λινκ, να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό #Greececaresforalbania», έγραψε χαρακτηριστικά ο ράπε ενώ συνόδευσε το μήνυμα του με σπαρακτικές εικόνες.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το καλά κρυμμένο μυστικό της, αποκαλύφθηκε! Το "σημάδι" στο σώμα της που ήξερε μόνο ο Snik!

Το καλά κρυμμένο μυστικό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αποκαλύφθηκε από μερικές φωτογραφίες. Το "σημάδι" στο σώμα της που ήξερε μόνο ο Snik, μεταξύ άλλων κοντινών της προσώπων.

Σε ένα από τα επεισόδια στις audition του GNTM, είχαμε δει μια κόντρα ανάμεσα στην ίδια και στην Βίκυ Καγιά για τα τατουάζ, καθώς η δεύτερη θεωρεί πως τα μοντέλα δεν πρέπει να έχουν.

Όπως φαίνεται, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είχε αντίθετη άποψη, μιας και η ίδια έχει τατουάζ στο σώμα της, το οποίο δεν έχει παρατηρήσει κανείς, καθώς προσπαθεί να το κρύβει.

Snik: Βγήκε να τραγουδήσει σε μαγαζί και μόνο που δεν του όρμησαν! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Στο εσωτερικό του αριστερού της χεριού, λίγο πιο πάνω από τον καρπό, η Ηλιάνα έχει κάνει ένα μικρό και διακριτικό τατουάζ, το οποίο δύσκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου τατουάζ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik