Μπρούσκο: Την σύζυγο του "Νεκτάριου" την θυμάστε στην σειρά; Σήμερα έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη της!

Που είναι η ηθοποιός;

Μπρούσκο: Την σύζυγο του

Την σύζυγο του "Νεκτάριου" την θυμάστε από την σειρά του ΑΝΤ1 "Μπρούσκο"; Σήμερα έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη της από την ελληνική τηλεόραση.

Στην σειρά υποδυόταν την Δήμητρα Ματθαίου την γυναίκα και μητέρα των παιδιών του Νεκτάριου Ματθαίου, η οποία είχε εραστή, αλλά στην συνέχεια επέστρεψε και πάλι στον άντρα της.

Σήμερα, η ηθοποιός έχει "εξαφανιστεί" από την τηλεόραση, αφού έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια.

Ο «Νεκτάριος» από το Μπρούσκο δεν είναι ο μόνος κούκλος στην οικογένεια! Δείτε την αδερφή του με δική σας ευθύνη!

Η Παυλίνα Μαύρη, έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Μπρούσκο Νεκτάριος σύζυγος

Μπρούσκο: Ο πρώην της «Αλεξάνδρας» κλείνει... σπίτια! Είναι κούκλος και μελαχρινός!

Ο πρώην της «Αλεξάνδρας» από το Μπρούσκο είναι κούκλος και μελαχρινός! Πάει κάπου το μυαλό σας; Σίγουερα δεν το θυμάστε να και κυκλοφορούσαν μαζί για καιρό!

Μάλιστα ο ίδιος, όταν κλήθηκε να απαντήσει στο γιατί χώρισαν είπε μεταξύ άλλων:

«Θεωρώ ότι υπήρξε μια τριβή, λίγο χώρισαν οι δρόμοι μας και λόγω της δουλειάς και αυτή εργάζεται πολύ σκληρά για να γίνει ηθοποιός.

Και αυτό μας οδήγησε στο να χωρίσουν λίγο οι δρόμοι μας, μπορεί για λίγο, μπορεί για περισσότερο. Θα δούμε… Έχουμε πολύ καλή σχέση και είναι αλήθεια αυτό». Εσείς θυμάστε για ποιο ζευγάρι μιλάμε; Ο λόγος για τον Ρένο Ρώτα που διατηρούσε δεσμό με την Κλέλια Ανδριωλάτου! Ιδού και μια φωτογραφία τους μαζί:

Ο «Νεκτάριος» από το Μπρούσκο δεν είναι ο μόνος κούκλος στην οικογένεια! Δείτε την αδερφή του με δική σας ευθύνη!

Μπρούσκο Αλεξάνδρα πρώην

Μπρούσκο: Αυτή είναι η πρώην του Ανδρέα Γεωργίου! Δεν την θυμάται κανείς...

Αυτή είναι η πρώην του Ανδρέα Γεωργίου από το Μπρούσκο αλλά δεν την θυμάται κανείς! Σίγουρα δεν έχετε δει το πρόσωπό της...

Στις αρχές του Νοεμβρίου το 2018 έγινε γνωστό πώς ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ερωτευμένος και τότε όλοι ψάχναμε να βρούμε ποια είναι η τυχερή.

Μάλιστα τότε, δημοσίευμα αποκάλυπτε πώς πως ο αγαπημένος ηθοποιός και δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ» αλλά και παλαιότερα του Μπρούσκο είναι ζευγάρι με την 28χρονη makeup artist Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ωστόσο, το ειδύλλιό τους, το οποίο ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, φαίνεται πώς έληξε άδοξα και τελικά κανείς δεν την θυμάται σήμερα. Ο Aνδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και, όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για την προσωπική του ζωή, με ειλικρίνεια αποκάλυψε πώς είναι και πάλι single.

Ανδρέας Γεωργίου: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα! Το νέο βήμα στην ζωή του!

«Είμαι ελεύθερο κι ωραίος!», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν εξήγησε: «Δεν μπορώ να είμαι μόνος μου γενικά. Τελειώνω δουλειά 12 ωρών και θέλω κόσμο στο σπίτι. Μελαγχολώ όταν είμαι μόνος μου. Το τελευταίο διάστημα άρχισα να σκέφτομαι πώς δεν είναι πολύ φυσιολογικό αυτό…». Ωστόσο, εμείς όχι μόνο την εντοπίσαμε αλλά βρήκαμε και τι κάνει σήμερα.

Η ίδια, δεν ασχολείται με την showbiz ενεργά και έχει εστιάσει στην μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από την δουλειά της! Δείτε το πρόσωπό της:

Ανδρέας Γεωργίου Μπρούσκο πρώην