Καφέ της Χαράς: Το μυστικό της σειράς πίσω από το σενάριο! Στην «φόρα» όλη η αλήθεια!

Δεν το γνώριζε κανείς!

Καφέ της Χαράς: Το μυστικό της σειράς πίσω από το σενάριο! Στην «φόρα» όλη η αλήθεια!

Το μυστικό της σειράς «Καφέ της Χαράς» πίσω από το σενάριο! Στην «φόρα» όλη η αλήθεια!

Η αγαπημένη και επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη και πολύ σύντομα θα δούμε το νέο κύκλο στις μικρές μας οθόνες, αφού οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό!

Είναι γνωστό πως το σενάριο της σειράς έχει γραφτεί από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά, αυτό που δεν γνωρίζει όμως το πιστό κοινό του είναι ότι το σενάριο ήταν εν μέρει βασισμένο στην ταινία Chocolat του 2000.

Καφέ της Χαράς: Η Μπουλίτσα άνοιξε «πυρ»! Η «σπόντα» κατά του Χάρη Ρώμα!

Η σειρά Chocolat (Σοκολά) είναι αμερικανοβρετανική αισθηματική δραματική κομεντί παραγωγής 2000 σε σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ. Το σενάριο έγραψε ο Ρόμπερτ Νέλσον Τζέικομπς και είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Τζόαν Χάρις. Πρωταγωνιστούν οι Ζιλιέτ Μπινός, Τζούντι Ντεντς, Άλφρεντ Μολίνα, Λίνα Όλιν και Τζόνι Ντεπ. Η ταινία διηγείται την ιστορία μιας νεαρής μητέρας, της Βιάν, που καταφτάνει σε ένα πλασματικό, παραδοσιακό χωριό της Γαλλίας μαζί με την εξάχρονη κόρη της, Ανούκ και ανοίγει μια μικρή σοκολατερί. Η σοκολάτα της γρήγορα αρχίζει να αλλάζει τη ζωή των κατοίκων του χωριού.

Το Chocolat έκανε πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου 2000 και κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών στις 22 Δεκεμβρίου 2000 σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών και στις 19 Ιανουαρίου 2001 σε ευρύτερη διανομή ενώ στις 2 Μαρτίου 2001 κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απέσπασε κυρίως θετικά σχόλια από τους κριτικούς και έλαβε πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων για Καλύτερη Ταινία, Α' και Β' Γυναικείου Ρόλου.

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» κάνει spoiler για το νέο κύκλο! Δείτε την φωτογραφία...

Ο «Φατσέας» από την σειρά «Καφέ της Χαράς» κάνει spoiler για το νέο κύκλο! Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε!

Ο γνωστός ηθοποιός, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 ως «Φατσέας».

Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει ως «Φατσέας» έξω από το καφενείο του και μας κάνει το πρώτο spoiler για το νέο κύκλο! Καφέ της Χαράς: Δεν έχετε δει ξανά την «Στέλλα»! Η αντίπαλος της Χάσκα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Καφέ της χαράς Φατσέας