Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπίτι που ο θάνατος δεν την άφησε να χαρεί! Δείτε το εσωτερικό του με το κρεβάτι...γήπεδο!

Θα σας πέσει το σαγόνι!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπίτι που ο θάνατος δεν την άφησε να χαρεί! Δείτε το εσωτερικό του με το κρεβάτι...γήπεδο!

Αυτό είναι το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που ο θάνατος της δεν την άφησε να το χαρεί. Δεν το απίστευτο εσωτερικό του με το κρεβάτι...γήπεδο στο υπνοδωμάτιο της.

Το κουδούνι της ηθοποιού στην είσοδο, έγραψε απλώς «Αλίκη», αφού όλοι γνώριζαν το όνομα της και πως στην πολυκατοικία έμενε το αστέρι του ελληνικού κινηματογράφου.

Το σπίτι είχε αγοραστεί από την Αλίκη Βουγιουκάκη, στις αρχές της δεκαετίας του '60 από τα έσοδα της πρώτης πανελλαδικής περιοδείας της, η οποία είχε σπάσει ταμεία ανά τη χώρα, κάνοντας ρεκόρ εισπράξεων. Υπήρχαν βέβαια και ψίθυροι που ήθελαν το διαμέρισμα ως ένα από τα ανταλλάγματα που της είχε δώσει η Φρειδερίκη, για να να εγκαταλείψει το φλερτ με το διάδοχο Κωνσταντίνο. Στην οδό Στησιχόρου μετακόμισε το 1965, μετά το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Το διαμέρισμα επιπλώθηκε σε μοντέρνο για την εποχή στιλ, όλο σουηδικό ξύλο, δερμάτινους καναπέδες και νεωτερισμούς. Centerpiece το μπαρ, ενώ το κρεβάτι του ζευγαριού με τη γαλάζια ταπετσαρία ήταν μάλλον πιο κλασικό από την υπόλοιπη επίπλωση και παρέπεμπε στην επίσης γαλάζια κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Το σπίτι ωστόσο, δεν το χάρηκε όπως θα ήθελε. Με το που μετακόμισε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ξεκίνησαν οι καβγάδες και στην συνέχεια ήρθε το διαζύγιο τους. Μια φωτιά που ξέσπασε επίσης, την είχε κάνει να το φτιάξει από την αρχή. Ωστόσο, ο θάνατος ήταν ο οριστικός υπαίτιος που δεν την άφησε να ζήσει σε αυτό.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μπήκαν στο σπίτι της λίγο πριν την «τσακίσει» ο καρκίνος και... Η ιστορία που έκρυβαν για χρόνια!

Μπήκαν στο σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο πριν την «τσακίσει» ο καρκίνος και... Η ιστορία που έκρυβαν για χρόνια από τη δημοσιότητα!

Η εθνική Σταρ της Ελλάδας απασχολούσε και εξακολουθεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την πολυτάραχη ζωή της.

Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ στο βιβλίο που είχε γράψει για την μητέρα του «Έχω ένα μυστικό» έκανε μια αποκάλυψη που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς!

Αλίκη Βουγιουκλακη: Πήγε να καεί ζωντανή! Από ένα λάθος πριν τον θάνατο της ξέσπασε φωτιά στο σαλόνι του σπιτιού της!

Ο ίδιος λοιπόν αποκάλυψε ότι ένα μεγάλο μέρος των κοσμημάτων κλάπηκε μυστηριωδώς από γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε εγκατασταθεί εκεί κατά τη διάρκεια ανακαίνισης στο σπίτι της Στησιχόρου.

Της πήραν πάνω από τα μισά κοσμήματα και όπως αποκαλύπτει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν πέρασε ποτέ το θέμα στον Τύπο κρατώντας το για κάποιον λόγο μακριά από το φως της δημοσιότητας!