Ζωή Λάσκαρη: Ήθελε να ξεμπλέξει από τα ναρκωτικά η κόρη της! «Mας ζήτησε δυο ή τρεις ώρες χρόνο και...»!

Η αποκάλυψη που είχε συγκλονίσει...

Ζωή Λάσκαρη: Ήθελε να ξεμπλέξει από τα ναρκωτικά η κόρη της! «Mας ζήτησε δυο ή τρεις ώρες χρόνο και...»!

Η Ζωή Λάσκαρη ήθελε να ξεμπλέξει η κόρη της από τα ναρκωτικά. Η απίστευτη αποκάλυψη που είχε κάνει για πρώτη φορά. «Mας ζήτησε δυο ή τρεις ώρες χρόνο και...».

Η αείμνηστη ηθοποιός την δεκαετία του 90 ζούσε δύσκολες στιγμές, καθώς η Μάρθα Κουτουμάνου είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά με αποτέλεσμα η ίδια με τον πατέρα της να πρέπει να πάρουν δραστικά μέτρα.

Η Ζωή Λάσκαρη, είχε βρεθεί καλεσμένη σε εκπομπή του Mega και είχε μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά και ήταν η πρώτη γυναίκα στο χώρο της showbiz που δεν δίστασε να κάνει μια τέτοια αποκάλυψη.

«Έψαξα και βρήκα το τηλέφωνο της Ιθάκης. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ.Σταθήκαν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Εκεί πήρα την πρώτη ενημέρωση. Και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τρέξω εκεί. Δεν θέλω να δίνω συμβουλές, αλλά πιστεύω ότι μόνο αυτές οι κοινότητες με τους Συλλόγους Γονέων, μπορούν να βοηθήσουν, να στηρίξουν και να ενημερώσουν μία μάνα ή ένα πατέρα. Έτυχε πολλές φορές να έρχεται η μάνα στην Στροφή και ο πατέρας να είναι στη γωνία γιατί ντρεπόταν την κοινωνία. Και να μην έρχεται, να μην πλησιάζει.

Ζωή Λάσκαρη: Αυτή είναι η γυναίκα που δεν πήγε στην κηδεία της! Το πρόσωπο που δεν πρόσεξε κανείς...

Και τώρα θα της ομολογήσουμε και κάτι που δεν το ξέρει. Ήλθε η Μάρθα στο σπίτι και ήμασταν με τον πατέρα της και τον Αλέξανδρο. Και της είπαμε με τον πατέρα της: “ή αποφασίζεις να μπεις στην Στροφή ή φεύγεις από το σπίτι”. Και μας ζήτησε η Μάρθα δυο ή τρεις ώρες χρόνο. Και έφυγε. Και της είπαμε ότι αν δεν είσαι στις δώδεκα η ώρα στο σπίτι η πόρτα δεν θα ανοίξει. Η Μάρθα τώρα το μαθαίνει. Είχαμε μπροστά το ρολόι και το μόνο που έκανα και εγώ και ο πατέρας της ήταν να παρακαλάμε τον Θεό να χτυπήσει το κουδούνι στις δώδεκα και να μπει μέσα η Μάρθα. Γιατί αλλιώς θα ήμασταν αναγκασμένοι και υποχρεωμένοι να της κλείσουμε την πόρτα. Και ευτυχώς δώδεκα παρά δυο το κουδούνι χτύπησε και μπήκε η Μάρθα μέσα», είχε αποκαλύψει.

Ζωή Λάσκαρη: Πριν τον θάνατο της, είχε μιλήσει για ναρκωτικά! Η αποκάλυψη που επηρέασε την ζωή της...

Πριν τον θάνατο της, η Ζωή Λάσκαρη, είχε μιλήσει για ναρκωτικά. Η αποκάλυψη τότε επηρέασε την ζωή της με τις λεπτομέρειες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Το 2002, η είδηση πως η κόρη της Μάρθα Κουτουμάνου είχε «μπλέξει» με τα ναρκωτικά ήταν πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η Ζωή Λάσκαρη σε συνέντευξή της, στις 12 Νοεμβρίου του ΄92, με αφορμή την παρουσία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση πήρε γρήγορα διαστάσεις και για αρκετό καιρό τα μέσα ενημέρωσης έκαναν εκτενή ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα.

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό τον άνθρωπο "σκότωσε" ο ξαφνικός θάνατος της! Η αποκάλυψη δυο χρόνια μετά προκαλεί σοκ!

Η Μάρθα Κουτουμάνου τότε δεν γνώριζε τις αποκαλύψεις που θα έκανε η μητέρα της με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ που όλα τα φώτα ξαφνικά έπεσαν πάνω της για ένα τόσο λεπτό θέμα.

Ήταν η πρώτη φορά που ένας επώνυμος μιλούσε ανοικτά για τα ναρκωτικά μέσα στο σπίτι του.

Η Μάρθα, παρά τη δυσαρέσκεια για τη συνέντευξη της μητέρας της, είχε δηλώσει: «Την ξέρω τη μάνα μου. Δε θα έκανε τίποτε σε βάρος μου, για προσωπικό της όφελος».