Πάολα: Οι φωτογραφίες από το "γάμο" της! Ντύθηκε... γαμπρός!

Έπος!

Πάολα: Οι φωτογραφίες από το

Φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας από τον "γάμο" της Πάολα. Η τραγουδίστρια ντύθηκε... γαμπρός και θα "λιώσετε" στα γέλια.

Ένα από τα κομμάτια της που είδαν μεγάλη επιτυχία είναι το «Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω». Έχει πολλά views στο Youtube, ενώ ακούγεται μέχρι και σήμερα.

Για τις ανάγκες του video clip λοιπόν η Πάολα έπρεπε να παντρευτεί. Ωστόσο, φανταζόταν μέσα από διάφορες σκηνές πώς θα ήταν η ιδανική σχέση! Έτσι την είδαμε και ντυμένη αντί για νύφη γαμπρό.

Μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το video clip της, όπου εκείνη ήταν με κοστούμι και ο άντρας νύφη φορούσε ένα φανταχτερό νυφικό.

Πάολα: Είδαμε τον αδερφό της και πάθαμε σοκ! Πόσο μοιάζουν οι δυο τους;

Πάολα γάμος

νύφη γαμπρός

γάμος τραγούδι

Πάολα: Η "σύλληψη" της τους είχε "κοκαλώσει" όλους! Της πέρασαν χειροπέδες και την έβαλα στο περιπολικό!

H "σύλληψη" της Πάολα πριν από μερικούς μήνες τους είχε "κοκαλώσει" όλους καθώς με την πρώτη ματιά δεν καταλάβαιναν ότι επρόκειτο για πλάκα. Της πέρασαν χειροπέδες και την έβαλα στο περιπολικό.

Η τραγουδίστρια είχε βρεθεί στην Νέα Υόρκη δίνοντας δύο συναυλίες που ξεσήκωσαν τους Ελληνες ομογενείς που έκαναν χαμό.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο η σούπερ εμφάνιση και το ιδιαίτερο στιλ της Πάολα που προκάλεσα πανικό, αλλά και το χιούμορ της.

Πάολα: Μας άνοιξε το δεύτερο «σπίτι» της! Δεν ξέραμε πού να κοιτάξουμε...

Στο λογαριασμό της στο Instagram είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία που την έδειχνε με χειροπέδες τρεις αστυνομικοί του NYPD να την βάζουν στο περιπολικό.

Πάολα: Αυτός ο άντρας δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στο πλευρό της! Δείτε το πρόσωπό του...

Αυτός ο άντρας δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στο πλευρό της Πάολας! Δείτε το πρόσωπό του και τον ξέρετε από παλιά!

Η Πάολα για φέτος, έχει ετοιμάσει την απόλυτη συνεργασία της σεζόν! Αυτός ο άντρας δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στο πλευρό της αλλά φέτος θα κάνει την ανατροπή!

Η τραγουδίστρια, έκανε η ίδια την ανακοίνωση και μας έδειξε και την μαρκίζα τους, στην οποία φαίνεται το πρόσωπό του. Ο λόγος για το Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο δεν έχει συνεργαστεί ξανά και όμως κάνει την ανατροπή και μας τρελαίνει κανονικά! Δείτε την σχετική ανάρτηση: