Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άντρας που την βοήθησε να μάθει για τον καρκίνο! «Της κρατούσα το χέρι και...»!

Η αποκάλυψη μετά το θάνατο της!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άντρας που την βοήθησε να μάθει για τον καρκίνο! «Της κρατούσα το χέρι και...»!

Αυτός είναι ο άντρας που βοήθησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να μάθει για τον καρκίνο, καθώς έβλεπε ότι κάτι δεν πάει καλά. «Της κρατούσα το χέρι και...».

Η αποκάλυψη αυτή έγινε πολλά χρόνια μετά τον θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού, που άφησε πίσω της μεγάλη ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν προχωρημένος άνθρωπος και καθόλου συντηρητική. Παίζαμε μαζί στην Μελωδία της Ευτυχίας. Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Υπήρχαν δύο φανερά σημάδια κάποιες φορές δεν μπορούσε να τραγουδήσει, δεν είχε δυνάμεις και το δεύτερο ήταν που της κρατούσα το χέρι στην σκηνή και το χέρι είχε γίνει χεράκι. Είχα και ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήγαμε μαζί σε ένα διαγνωστικό κέντρο και έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα. Έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και είδαν κάποια πράγματα».

Αλίκη Βουγιουκλακη: Πήγε να καεί ζωντανή! Από ένα λάθος πριν τον θάνατο της ξέσπασε φωτιά στο σαλόνι του σπιτιού της!

Αυτό εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του, ο Νίκος Γαλανός, ο οποίος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη καρκίνος

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έπεσε σε κώμα από τον καρκίνο! «Ξηλώστε τα καλώδια...»

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπεσε σε κώμα από τον καρκίνο! «Ξηλώστε τα καλώδια...» είχε πει η ίδια και οι αποκαλύψει ανατριχιάζουν!

Στην επέτειο των 16 χρόνων από τον θάνατο της μεγάλης Ελληνίδας σταρ ο Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε στο Πρώτο Θέμα για την αρχή, την μέση και το τέλος της σχέσης τους. Ξεκινώντας από το πρώτο τους φιλί, στις πρόβες του "Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά": «Το ερωτικό ούτε καν που περνούσε από το μυαλό μου και νομίζω ούτε από το δικό της, γιατί ήταν σκληρή επαγγελματίας. Μέχρι που ήρθε η στιγμή στις πρόβες να κάνουμε το φιλί της παράστασης. Εκεί τα ξεχνάω όλα και κάτι μαγικό συνέβη. Φιλιόμαστε κανονικά και γυρίζει η Αλίκη και λέει μπροστά στους ηθοποιούς στον σκηνοθέτη και στους τεχνικούς: "Ωπα, κοίτα απόδοση ο μικρός"».

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν πέθανε από καρκίνο ήταν μόνο... Σοκαριστικός ο αριθμός της ηλικίας της!


Όσον αφορά την διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, επισημαίνει: «"Όσο κρατήσει" μου έλεγε. Το τι γράφανε δεν περιγράφεται. Από την άλλη, η Αλίκη έδινε και μια ελπίδα σε γυναίκες που βρισκόντουσαν στην ωριμότητα τους, ότι η διεκδίκηση δεν σταματάει. Το 87 φαντάσου, όχι σήμερα (...) Η διαφορά ηλικίας δεν έβαζε τρικλοποδιά. Μην σου πω ότι εγώ ήμουν πιο συντηρητικός , πιο κουμπωμένος και μου έλεγε, "Αμάν πια, πήρα έναν νέο και βρήκα ένα γέρο"».

Προσθέτοντας πως : «Η Αλίκη δεν είχε πρόβλημα με την ηλικία της. Την έλεγε μέσα από γρίφους. Είχε γίνει κάποια στιγμή μέρος του παιχνιδιού. Της εικόνας της. Πολλές φορές το ξορκιζε κι έλεγε: "Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάμε για σχοινί"».

Τέλος, σχετικά με τις δραματικές τελευταίες της ώρες, ο Κώστας Σπυρόπουλος θυμάται «Όταν ήρθε το σκοτάδι, συμπεριφέρθηκε σαν επαγγελματίας. Θυμάμαι το θάρρος της. Γνώριζε τα πάντα. Από τις αρχές του Ιουλίου του 1996 έπεφτε συνεχώς σε κώμα και μετά ξυπνούσε. Μια μέρα μου είχε πει: "Κωστάκη, αν συνεχιστεί για πολύ αυτό, βγάλτε τα καλώδια. Ξηλώστε τα!". Στις 20 Ιουλίου, μέρα των γενεθλίων της έπεσε σε κώμα. Στις 23 ανακοινώθηκε ότι έφυγε».