Τον Αποστόλη από το MasterChef τον έχουν ξεχάσει... όλοι! Τι κάνει σήμερα ο παίκτης του τρίτου κύκλου;

Έτσι είναι μετά το παιχνίδι!

Τον Αποστόλη από το MasterChef τον έχουν ξεχάσει... όλοι! Τι κάνει σήμερα ο παίκτης του τρίτου κύκλου;

Τον Αποστόλη από το MasterChef τον έχουν ξεχάσει.. όλοι, καθώς έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Τι κάνει σήμερα ο παίκτης του τρίτου κύκλου;

O Αποστόλης Καραγιαννίδης είναι επαγγελματίας μάγειρας αφού επί σειρά ετών έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως μάγειρας, σε γνωστά ξενοδοχεία και όχι μόνο.

Ο ίδιος μετά από παρότρυνση και πιέσεις του φίλου και συναδέλφου του Ηλία Σισμανίδη αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο Master Chef.

Τον Λάμπρο Βακιάρο από την άλλη, τον θυμάστε; Σήμερα όπως σας είχαμε πει, τον βλέπουμε καθημερινά μέσα από το STAR και τους «Κου κου» και "μαγεύει" με τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ο Αποστόλης, αποχώρησε μετά από «μάχη» που έδωσε με την Αγγελική Τσουκαλά και τον Levis Kodhimaj, με τον ίδιο να είναι εκείνος που είχε το χειρότερο πιάτο στο παιχνίδι.

Σήμερα, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν έχει αφήσει την μεγάλη του αγάπη που είναι η μαγειρική.

MasterChef Αποστόλης

MasterChef: Οι δύσκολες ώρες για τον «Εν κουλί» και το άγνωστο σοβαρό χειρουργείο!

Οι δύσκολες ώρες για τον «Εν κουλί» που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο MasterChef και το άγνωστο σοβαρό χειρουργείο!

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, όπως είναι το όνομα του, έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και έμεινε στο μυαλό μας με την επική ατάκα «εν κουλί».

Ο πρώην παίκτης του MasterChef απόψε δίνει μια εκ βαθέων συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή Μεσάνυχτα και μιλά με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια για την περίοδο εκφοβισμού που έζησε, ενώ σπούδαζε μαγειρική.

Όπως ισχυρίζεται νοσηλεύτηκε δύο φόρες και έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο μετά από τα χτυπήματα που δέχθηκε από συμφοιτητές του.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Στη σχολή ήμουν μικροκαμωμένος και δεχόμουν εκφοβισμό και σωματική βία από συμφοιτητές μου. Εξαιτίας της βίας και του εκφοβισμού νοσηλεύτηκα δύο φορές και έκανα ένα σοβαρό χειρουργείο».

Ο «εν κουλί» περιγράφει πως έβαλε τέλος στο μπούλινγκ και στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους εκείνους που υφίστανται εκφοβισμό και δεν μιλάνε.