Ελένη Μενεγάκη: Πρώην σύντροφος της πέθανε ξαφνικά! Δεν πήγε ποτέ στην κηδεία του!

Αυτός είναι...

Ελένη Μενεγάκη: Πρώην σύντροφος της πέθανε ξαφνικά! Δεν πήγε ποτέ στην κηδεία του!

Πρώην σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, πέθανε ξαφνικά το 2015. Η παρουσιάστρια δεν πήγε ποτέ στην κηδεία του που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος "έφυγε" στον ύπνο του από εγκεφαλικό σε ηλικία 55 ετών, στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Ο μουσικοσυνθέτης Χάρης Καλούδης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» στις αρχές της δεκαετίας του '90, διατηρούσε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη. Σχέση που είχε φτάσει μέχρι τον αρραβώνα. Μάλιστα η μεγάλη επιτυχία που είχε γράψει , για τον Σταμάτη Γονίδη, «χθες το βράδυ στ’ όνειρό μου», γράφτηκε για την σχέση του με την παρουσιάστρια όπως είχε παραδεχτεί ο στιχουργός του τραγουδιού Νίκος Γρίτσης, σε συνέντευξή του το 2010.

Στο σημείο αυτό, να σας υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη πριν τον Γιάννη Λάτσιο, δεν είχε σχέση μόνο με τον μουσικοσυνθέτη, αλλά και με καρδιοχειρουργό.

Ο μουσικοσυνθέτης από το 2013, μετά από το πρώτο του εγκεφαλικό επεισόδιο, βρέθηκε καθηλωμένος στο κρεβάτι, καθώς αν και κατάφερε να το ξεπεράσει, του άφησε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Το 2015 ωστόσο, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Η κηδεία του Χάρη Καλούδη έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Θεσσαλονίκη και η Ελένη Μενεγάκη δεν πήγε, καθώς είχαν κόψει κάθε επικοινωνία, αφού η παρουσιάστρια ξανά έφτιαξε την ζωή της, κάτι που ήταν λογικό.

Ελένη Μενεγάκη: Πρώην σύντροφος της "σπάει" την σιωπή του! Ο χωρισμός λίγο πριν τον γάμο τους!

Πρώην σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη "σπάει" την σιωπή του μετά από 20 χρόνια και αποκαλύπτει τον χωρισμό τους λίγο πριν το γάμο.

Μετά από 20 χρόνια που χώρισαν, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο Like και μίλησε ανοιχτά για την σχέση τους.

Ο Δημήτρηw Βήχοw, καρδιοχειρουργό στο επάγγελμα, με τον οποίο διατηρούσε σχέση η παρουσιάστρια στα μέσα της δεκαετίας του '90, αποκάλυψε τον λόγο που χώρισαν πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

AlphaTv: Ανατροπή για την Ελένη λίγο πριν την πρεμιέρα! Ποιος έφυγε; (Βίντεο)

«Ηταν λίγο περίεργα τα πράγματα τότε. Τελικά δεν ήμουν έτοιμος ούτε εγώ για γάμο ούτε η Ελένη. Ήταν στο πέταγμά της τότε, στο ξεκίνημα της καριέρας της. Μετά μπήκε στον Ant1 και τα πράγματα άλλαξαν ακόμα περισσότερο.

Η Ελένη προτίμησε άλλα πράγματα και κάποιον άλλο κύριο, πιο γοητευτικός από εμένα (γέλια). Κάπως έτσι τελείωσε. Ο έρωτας και η αγάπη η μεγάλη έληξαν για εμάς άδοξα λόγω γεγονότων και από τη δική μου τη μεριά τότε. Όπως και η Ελένη άρχισε τότε να καριερίζει, έτσι και εγώ άρχιζα την καρδιοχειρουργική, ήμουν στην περίοδο που έχτιζα την καριέρα μου», εξομολογήθηκε στο Like.

Ελένη Μενεγάκη πρώην σύντροφος