Τα Φιλαράκια: Έσκασε 25 χρόνια μετά! Το όνομα της σειράς ήταν ένα άλλο!

Ίσως να μην είχε κάνει την ίδια επιτυχία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα Φιλαράκια: Έσκασε 25 χρόνια μετά! Το όνομα της σειράς ήταν ένα άλλο!

Έσκασε 25 χρόνια μετά την επίσημη πρεμιέρα της σειράς «Τα Φιλαράκια»! Το όνομα που είχαν αποφασίσει οι δημιουργοί ήταν ένα άλλο και δε θυμίζει σε τίποτα τον τίτλο του θρυλικού show!

Από την πρώτη στιγμή που η σειρά βγήκε στον αέρα καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και τους έκανε όλους να την ερωτευθούν ακαριαία.

Οι αλλαγές που έγιναν ήταν αρκετές και αφορούν μέχρι και το cast των ηθοποιών, μιας και ο ρόλος της Rachel είχε αρχικά δοθεί σε άλλη ηθοποιό!

Πολλά ονόματα πέρασαν από το μυαλό των δημιουργών και μέχρι και την μέρα την προβολής του πρώτου επεισοδίου, ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν γνώριζαν ποιος θα ήταν ο τίτλος της σειράς.

Η αρχική ιδέα ήταν η σειρά να πάρει το όνομα «Just the six of us» που σημαίνει «Οι έξι μας» όσοι ήταν δηλαδή και οι πρωταγωνιστές της σειράς, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα του να ονομαστεί «Insomnia Cafe» δηλαδή το «Καφέ της παράνοιας».

Τα Φιλαράκια: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που βγάζουν οι ηθοποιοί της σειράς σήμερα! Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά με τα λεφτά!

Τα Φιλαράκια σαρώνουν ακόμη! Και αυτό αποδεικνύεται και από το αστρονομικό ποσό που βγάζουν οι ηθοποιοί της σειράς σήμερα! Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά με τα λεφτά που παίρνουν, από τις συνεχόμενες επαναλήψεις τους!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης και όχι μόνο. Τι και αν παίζεται χρόνια τώρα, η σειρά - φαινόμενο και οι ηθοποιοί της έχουν καταφέρει το αδιανόητο!

Η πιο πρόσφατη συνεργασία τους ήταν με την Netflix, η οποία είχε και τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς, έπειτα από το 1994, όπου προβλήθηκε στο NBC αρχικά. Μόνο από τη Netflix λοιπόν, η σειρά κατάφερε να κάνει έσοδα 100 εκατομμυρίων. Ωστόσο, η σειρά "περνά" σε νέα χέρια τώρα, με τα ποσά να αναμένονται ακόμη περισσότερα από τα υπάρχοντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε ηθοποιός της σειράς, πίσω στο 1994, πληρώνονταν με 22,500 δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ όσο η επιτυχία αυξανόταν, αυξανόταν και το ποσό που έβαζαν στην τσέπη τους, με τους πρωταγωνιστές να παίρνουν έως και 40,000 το επεισόδιο. Στην συνέχεια το ποσό αυξήθηκε και άλλο, με αποτέλεσμα να φτάνει τα 75,000 δολάρια, ώσπου όταν έφτασαν στις δυο τελευταίες σεζόν, ο καθένας έπαιρνε "μερίδιο" 1 εκατομμυρίου ανά επεισόδιο.

Να θυμίσουμε κιόλας πως το καστ έκανε πρόσφατα και ένα συγκινητικό reunion, με αφορμή τις συζητήσεις για νέα επεισόδια! Όπως έχει ανακοινωθεί αναμένεται να τους ξαναδούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, πολύ σύντομα, με νέες περιπέτειες!

Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση εκτός από τα αρχικά ποσά, είναι τα λεφτά που παίρνουν σήμερα οι ηθοποιοί, ενώ δεν δουλεύουν! Σύμφωνα με την USA Today, ο κάθε ηθοποιός θα έχει συνολικά έσοδα έως το τέλος της χρονιάς, 19 με 20 εκατομμύρια, ενώ το στούντιο αναμένεται να βγάλει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο. Πράγμα που τους καθιστά πρώτους στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς παγκοσμίως!