Δανάη Παππά: Αποκάλυψη για την ηθοποιό του "Τατουάζ"! Η καταγωγή της είναι από Ελλάδα αλλά μεγάλωσε...

Σίγουρα δεν το γνώριζες!

Δανάη Παππά: Αποκάλυψη για την ηθοποιό του

Η καταγωγή της Δανάης Παππά είναι από εδώ αλλά μεγάλωσε κάπου που σίγουρα δεν γνώριζες! Αποκάλυψη τώρα για την ηθοποιό του "Τατουάζ"!

Είναι μόλις 23 ετών. Το μελαχρινό κορίτσι που γνώρισε εν μια νυκτί όλη η Ελλάδα, ως τηλεοπτική Άννα στην πετυχημένη σειρά «Το τατουάζ», συγκινείται, γελάει και είναι παθιασμένη με ό,τι καταπιάνεται.

«Λάβαμε το τελευταίο επεισόδιο πριν από μερικές ημέρες και το περιμέναμε όλοι με μεγάλη αγωνία, γιατί δεν μας είχε δοθεί κανένα στοιχείο. Δεν το κρύβω ότι με συγκίνησε πολύ. Είναι ένας τέλος απρόσμενο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάποιες ιστορίες θα έχουν happy end και κάποιες άλλες όχι. Όλα τα έχει συνδυάσει η σεναριογράφος μας, Βάνα Δημητρίου».

Η Δανάη μεγάλωσε στον Χολαργό. Από μικρή ξεκίνησε ρυθμική γυμναστική. Στην κατασκήνωση ήταν πάντα εκείνο το κορίτσι που θα δημιουργούσε τις χορογραφίες.

Υστέρα ήρθαν ο στίβος, το άλμα εις ύψος και το τριπλούν. Μέχρι την Α' Λυκείου ονειρευόταν να γίνει αρχιτέκτονας. Γρήγορα κατάλαβε ότι η πραγματική της κλίση ήταν ο χορός, η κίνηση και αυτό αποφάσισε να σπουδάσει.

Τα δύσκολα δεν την τρομάζουν. Λίγο πριν κλείσει τα 19 της χρόνια μπήκε σε ένα αεροπλάνο και προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει μαθήματα για τρεις μήνες στο φημισμένο «Broadway Dance Center».

«Η Αμερική με έμαθε να ζω μόνη μου. Μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τον εαυτό μου. Ήταν ένα ταξίδι αυτογνωσίας το οποίο δεν αλλάζω με τίποτα. Η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη πολυπολιτισμική. Γνώρισα άτομα από όλον τον κόσμο, με διαφορετικές κουλτούρες. Ωρίμασα, δυνάμωσα».

Το «Τατουάζ» ήρθε απρόσμενα στη ζωή της. Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, Ανδρέας Γεωργίου, την ανακάλυψε τυχαία μέσω Instagram, χωρίς να τη γνωρίζει προσωπικά. Η Δανάη εκείνη την εποχή μόλις είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στον χορό και φλέρταρε δειλά δειλά με την υποκριτική, παρακολουθώντας σεμινάρια του σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη, ενώ συνεργαζόταν με την casting director και coach ηθοποιών, Λυδία Γεωργανά.

«Είναι σχεδόν σουρεαλιστικό. Κοιτάζω το κινητό μου και βλέπω ένα μήνυμα από τον Ανδρέα. Με ρωτούσε αν είμαι ηθοποιός και αν μένω στην Ελλάδα, γιατί πίστευε ότι έχει έναν ρόλο στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο οποίος θα μου ταίριαζε πολύ.

Έτσι μπαίνω στο αεροπλάνο και πάω στην Κύπρο για casting.

Ήταν τέσσερις σκηνές. Κάνουμε την πρώτη, κάνουμε τη δεύτερη, και μου φωνάζει:

"Ωραία, δεν θέλουμε κάτι άλλο". Λέω από μέσα μου: "Εντάξει, με στέλνουν σπίτι μου. Λογικό"».

Πριν φύγετε αξίζει να δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr! Την έχουμε σε τρυφερές στιγμές με το νέο της σύντροφο!

Δανάη Παππά: Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό του "Τατουάζ"! Το χειρουργείο και η ανακοίνωση του γιατρού...

Ένα περιστατικό που σημάδεψε την ηθοποιό του "Τατουάζ", Δανάη Παππά! Η αποκάλυψη για τις δύσκολες ώρες, το χειρουργείο και την ανακοίνωση του γιατρού...

Είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίασες στην τηλεόραση τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ο λόγος για τη Δανάη Παππά, η οποία έπαιξε στη σειρά “Τατουάζ” και σε συνέντευξή της το 2017 αποκάλυψε ένα ατύχημα που της είχε συμβεί ενώ φοιτούσε στη σχολή χορού Broadway Dance Center.

Θα παγώσετε! Αυτός ο κούκλος μελαχρινός είναι αδερφός ηθοποιού από το "Τατουάζ"! Μοιάζουν πολύ...

“Για κάποιους η ρήξη μηνίσκου φαίνεται παιχνιδάκι, εμένα όμως μου στοίχισε ένα δίμηνο με πατερίτσες. Θυμάμαι ακόμη τα φώτα του χειρουργείου αλλά και την υπόδειξη του γιατρού ότι πρέπει να μείνω αρχικά στο κρεβάτι και μετά να περπατώ για πέντε μήνες με πατερίτσες. Αυτή ήταν και η δυσκολότερη περίοδος της ζωής μου. Ήμουν σαν λιοντάρι στο κλουβί. Η ακινησία για έναν χορευτή είναι σαν θάνατος, σαν να του κόβεις το οξυγόνο. Αν δεν είχα τη συμπαράσταση των δικών μου ανθρώπων, δεν ξέρω πώς θα τα είχα καταφέρει”, είπε χαρακτηριστικά.