Κωνσταντίνου και Ελένης: Στην «φόρα» η πραγματική ιστορία! Έτσι την είχε γράψει στο χαρτί ο Χάρης Ρώμας...

Η επίσημη πλοκή για πρώτη φορά!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Στην «φόρα» η πραγματική ιστορία! Έτσι την είχε γράψει στο χαρτί ο Χάρης Ρώμας...

Έτσι την είχε γράψει στο χαρτί ο Χάρης Ρώμας την πραγματική ιστορία από το Κωνσταντίνου και Ελένης! Στην «φόρα» η επίσημη πλοκή!

Η σειρά που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1, διαδραματίζεται στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σπύρου Λούη, όπου σε ένα νεοκλασικό σπίτι συγκατοικούν δύο τελείως αντίθετοι χαρακτήρες, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας) και η Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου).

Η συγκατοίκηση αυτή προέκυψε ξαφνικά μετά από νομικό πρόβλημα. Ο θείος του Κωνσταντίνου, στον οποίο ανήκε το σπίτι, άφησε δύο διαθήκες πριν το θάνατό του, από τις οποίες η μία κληροδοτούσε το σπίτι στον Κωνσταντίνο και η άλλη στην Ελένη. Επειδή ήταν άγνωστο το ποια ήταν η πιο πρόσφατη (άρα και η έγκυρη, εφόσον θα αναιρούσε την προηγούμενη), το σπίτι δεν γινόταν να το έχει στην κατοχή του ούτε ο Κωνσταντίνος, ούτε η Ελένη. Στην αντιθετική σχέση τους, θεμελιώνονται τα επεισόδια της σειράς.

Στις ζωές των δύο κεντρικών χαρακτήρων υπάρχουν παράλληλα και άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Ο Μάνθος Φουστάνος (Βασίλης Κούκουρας), η Πέγκυ Καρρά (Μαρία Λεκάκη), η Ματίνα Μανταρινάκη (Καλλιρρόη Μυριαγκού) και ο Νικόλας Βαρθακούλιας (Στέργιος Νένες). Οι χώροι όπου συνήθως εκτυλίσσονται τα γεγονότα, είναι το σπίτι των Κωνσταντίνου και Ελένης, το σπίτι του Μάνθου και το μπαρ στο οποίο εργάζονται η Ελένη, η Πέγκυ και ο Νικόλας. Εσείς αλήθεια, θυμάστε ότι η σειρά παραλίγο να μην γυριστεί ποτέ και ότι την είχε σώσει μια ηθοποιός;

Ανατροπή με το τέλος του “Κωνσταντίνου και Ελένης»! Αυτό είναι το original επεισόδιο που χωρίζουν για πάντα «Βλαχάκη - Κατακουζηνός»!

Αυτό είναι το original επεισόδιο του "Κωνσταντίνου και Ελένης" που χωρίζουν για πάντα "Βλαχάκη - Κατακουζηνός"! Ανατροπή με το τέλος της αγαπημένης σειράς!

Ο ιδιόρυθμος, Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, περνάει το κατώφλι της κλινικής "Όψις", για να αφαιρέσει ένα "σπίλο". Σε καμιά περίπτωση, δεν φανταζόταν ότι θα συναντήσει τον εξωστρεφή και…άκρως αντίθετο χαρακτήρα του, Γεράσιμο Μαντούβαλο, αλλά και τους ημίτρελους φίλους του!

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Τα δέκα τραγικά που έγιναν στην σειρά και δεν παρατήρησε κανείς! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Αυτό το επεισόδιο, είναι το 12ο, τη 2ης σεζόν, την επιτυχημένης σειράς Λίφτινγκ, που έκανε πρεμιέρα το 2000, λίγο μετά το φινάλε του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σε αυτό το επεισόδιο, κλείνει οριστικά η υπόθεση Κωνσταντίνου και Ελένης, αφού ο Κατακουζηνός, έχει πάρει διαζύγιο από την Ελένη Βλαχάκη, διεκδικεί το σπίτι, και προσπαθεί ακόμη να εκδόσει το θρυλικό του σύγγραμα, το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο…


Η συνέχεια του Κωνσταντίνου και Ελένης | Η Επιστροφή του Κατακουζηνού