Survivor: Αυτός ο παίκτης δεν πήρε ούτε μία νίκη! Ήταν καταδικασμένος από το πρώτο λεπτό!

Τον θυμάστε;

Survivor: Αυτός ο παίκτης δεν πήρε ούτε μία νίκη! Ήταν καταδικασμένος από το πρώτο λεπτό!

Αυτός ο παίκτης που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor», δεν πήρε ούτε μία νίκη όσο καιρό ήταν μέσα στο παιχνίδι! Ήταν "καταδικασμένος" από το πρώτο λεπτό της συμμετοχής του!

Η πρώτη σεζόν που προβλήθηκε το ριάλιτι στην Ελλάδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι ανέβασαν τις μετοχές τους και έγινε από τη μια μέρα στην άλλη λαμπροί celebrities.

Σας θυμίζουμε επίσης πως ένας αγαπημένος παίκτης του Survivor, δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Σχεδόν όλοι! Ένας παίκτης έμεινε στην αφάνεια, μιας και ήταν ο πρώτος που αποχώρησε. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πασχούλα, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, λίγες μέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις αντίξοες συνθήκες και έτσι αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Δημήτρης Survivor

Survivor: Πρώην παίκτης έριξε άκυρο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! - «Δεν θα μπορούσα να την δω ερωτικά!»

Δε δίστασε στιγμή και έριξε άκυρο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτός ο πρώην παίκτης του Survivor! «Δεν θα μπορούσα να την δω ερωτικά!»

Πολύς λόγος είχε γίνει για τους δυο τους όσο ήταν στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο ο αγαπημένος παίκτης των "Διασήμων" ήρθε να δώσει τέλος στις φήμες σχετικά με τη σχέση που του προσάπτουν με τη γνωστή παρουσιάστρια.

Ποια Βαλαβάνη και ποιος Βασάλος; Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Survivor! Το κρατάνε κρυφό...

Ο λόγος για τον Γιάννη Δρυμωνάκο, έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού που εντυπωσίασε με την ηρεμία του αλλά και με τον χαρακτήρα του. Μιλώντας λοιπόν σε συνέντευξη που παραχώρησε αφού βγήκε από το Survivor, ο Γιάννης Δρυμωνάκος ξεκαθάρισε πως δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα σε αυτόν και την παρουσιάστρια.

«Όλα αυτά τα αντιμετωπίζω με χιούμορ και δεν δίνω βάση. Με την Κωνσταντίνα έκανα παρέα, όπως και με τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας μου. Την Κωνσταντίνα δεν θα μπορούσα να τη δω ερωτικά, παρά μόνο φιλικά και αυτό που σου λέω έχει εξήγηση: Αν πας στο Survivor και ζήσεις τα κορίτσια σε αυτές τις συνθήκες διαβίωσης, το ερωτικό κομμάτι είναι το τελευταίο που θα σκεφτείς. Με την Κωνσταντίνα κρατήσαμε επαφές και εκτός παιχνιδιού. Είναι η ψυχή της παρέας, τη συμπαθώ πάρα πολύ και κάθε φορά που συναντιόμαστε περνάμε υπέροχα. Έχουμε κάνει πλάκες μαζί και είναι στοfriend zone μου»

Γιάννης Δρυμωνάκος survivor