Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου της "Μάρθας" από το Τατουάζ! Έχει...

Είχε «σπάσει» την σιωπή της και είχε συγκλονίσει!

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου της

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου της, είχε μιλήσει η "Μάρθα" που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την σειρά του Alpha, «Τατουάζ». Έχει καρδιοπάθεια.

Η Ελίνα Ακριτίδου, η οποία πρωταγωνιστούσε στην δραματική-αστυνομική-ερωτική τηλεοπτική σειρά, υποδυόμενη την μητέρα του Στέφανου Μιχαήλ, είχε μιλήσει ανοιχτά για την δύσκολη περίοδο που πέρασε με την οικογένεια της.

Η ηθοποιός, είχε βρεθεί καλεσμένη στο Happy Day και είχε εξομολογηθεί: «Νομίζω ότι και στα πολύ δύσκολα μας, γιατί έχουμε περάσει δύσκολα, ο μεσαίος μου γιος είχε μια καρδιοπάθεια. Νομίζω ότι τελικά αν με ρωτήσεις τι με χαρακτηρίζει, είναι το ότι είμαι ψύχραιμη και αισιόδοξη. Αυτά τα δύο είναι χαρακτηριστικά μου τελικά».

Με προβλημάτισε πολύ αυτό σαν αντίδραση. Ήθελα να μην το αισθανθώ γιατί αυτό κάνει το παιδί να κουβαλά ένα βάρος του στυλ «το καημένο» και «γιατί στο παιδί μου». Δεν θα το ξεχάσω: Με είχε σταματήσει μια φίλη στο δρόμο και μου κάνει «Το καημένο, τι πάθατε!» και συγχύστηκα τόσο πολύ που της λέω: «Δεν κατάλαβα… τι έχει το παιδί μου και είναι καημένο; Έχει αυτό το πρόβλημα, θα το ξεπεράσουμε, θα το προσπαθήσουμε». Δεν μου αρέσει σαν αντιμετώπιση να σκεφτώ αρνητικά. Σίγουρα δεν είναι κανείς ευχαριστημένος όταν του έχει τύχει κάτι τέτοιο, αλλά πάντα πρέπει να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Γιατί έτσι το μεταφέρεις και στο παιδί και μπορεί να υπάρχει ισορροπία με αυτό τον τρόπο.

Η Ελίνα Ακριτίδου έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της. Τον σύζυγο της, τον έχετε δει; Είναι μαζί 17 ολόκληρα χρόνια αλλά κρατούν και οι δυο χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Θα την πω αυτή την ιστορία γιατί είναι πάντα από τα πράγματα που μου σηκώνεται η τρίχα: «Στην Εντατική μου είχε πει μια νοσοκόμα ότι πριν πάμε εμείς ήταν ένα μωρό το οποίο είχε πολύ ήπια καρδιοπάθεια και ήταν η μαμά η οποία καθόταν από πάνω όλη την ημέρα και το θήλαζε κλαίγοντας και λέγοντας «αγάπη μου, γιατί σε εμάς;». Αυτό το παιδί πέθανε. Σε μία εβδομάδα πέθανε. Το δηλητηρίασε το γάλα της μητέρας του. Η μητέρα από τη φόρτιση της συναισθηματική μετέφερε αυτό το πράγμα. Αντιθέτως, δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη γυναίκα, ήταν μια γυναίκα που είχε ένα παιδί με πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα, σκέψου ότι ήταν 1,5 χρόνο μέσα στην Εντατική αυτό το παιδί. Ήταν εκεί όλη την ημέρα, ντυμένη, φτιαγμένη, βαμμένη, με φαγητάκια από το σπίτι, με βιβλία, με τραγούδια. Δεν ήξερε αν το παιδί της θα ζει αύριο. Αυτό το παιδί το έκανε όσο γίνεται καλά και βγήκε από την Εντατική. Αυτή η γυναίκα είχε αφήσει το άλλο της παιδί στην επαρχεία να μεγαλώνει με τους παππούδες για να στηρίξει το άλλο της παιδί. Αυτό δεν μπορείς να μην το υπολογίσεις να να δεις ότι η ψυχολογία μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το μεταφέρουμε.»

Στην εντατική αγαπημένος ηθοποιός του Τατουάζ!

Δύσκολες ώρες περνάει ο ηθοποιός του Τατουάζ, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική μετά από εγκεφαλικό!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε στον λογαριασμό, τον οποίο χειρίζεται φιλικό του πρόσωπο στο Facebook, ο ίδιος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική έχοντας πάθει εγκεφαλικό.

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους του Στέλιου, πως ο Στέλιος περνά δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματα και κλήσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νέα του», ήταν το μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο προφίλ του Στέλιου Γεωργιάδη!

Πριν από λίγες μέρες, ο ηθοποιός περνούσε και πάλι δύσκολες ώρες, καθώς μια ξαφνική μόλυνση σε παλιά του εγχείρηση είχε ως αποτέλεσμα να μπει δυο φορές στο χειρουργείο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Στέλιος Γεωργιάδης έχει πάρει μέρος σε διάφορες σειρές της Κύπρου, ενώ συμμετείχε και στο Τατουάζ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο που εργάζεται και ως κομμωτής και ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με όλους και όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο, όπως αναφέρει το ilovestyle. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Στην εντατική αγαπημένος ηθοποιός του ΤατουάζΣτην εντατική αγαπημένος ηθοποιός του Τατουάζ