Ζωή Λάσκαρη: Το περιστατικό που της είχε "κοστίσει"! Είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με...

Το "άγνωστο" περιστατικό!

Ζωή Λάσκαρη: Το περιστατικό που της είχε

Ένα περιστατικό που σημειώθηκε στην ζωή της Ζωής Λάσκαρη της είχε "κοστίσει". Η ηθοποιός είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό.

Της "κόστισε" όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και χρήματα, αφού το γεγονός αυτό ήταν αφορμή να αλλάξει το έργο το οποίο πρωταγωνιστούσε.

Η Ζωή Λάσκαρη, όπως απέδειξε και μέσα από τις γυμνές φωτογραφίες της σε πασίγνωστο περιοδικό, δεν είχε κανένα κόμπλεξ για το κορμί της.

«Το ότι εμφανίζομαι γυμνή σε διάφορες ταινίες δεν το θεωρώ καθόλου πρόστυχο ή ανήθικο. Αγαπώ το κορμί μου, έχω συμφιλιωθείτε τη γύμνια μου και γυμνή κολυμπάω και στη θάλασσα. Όχι βέβαια στο Φάληρο, αλλά σε όλες τις απόμερες γωνιές της Μυκόνου», είπε.

Για το λόγο αυτό το 1980 η ηθοποιός ανέβασε το έργο «Φρύνη η Εταίρα», του Γιώργου Ρούσσου στο Θέατρο Διάνα

Ωστόσο, στην τελευταία σκηνή για τις ανάγκες του ρόλο της έπρεπε να εμφανιστεί επί σκηνής ολόγυμνη, κάτι που εξόργισε το κοινό.

«Δεν γδύνομαι για να γδυθώ. Το απαιτεί ο ρόλος. Δεν κάναμε με τον συγγραφέα ένα έργο για μπανιστιρτζήδες. Κάναμε ένα έργο που θα σατίριζε την ηθική των πολιτικών και των παπάδων». Το έργο είναι πανάκριβο και οι εισπράξεις στο ταμείο καθοδικές. Δέχεται συνεχώς κριτική για τη γυμνή της εμφάνιση και ανώνυμα τηλεφωνήματα στο θέατρο που τη βρίζουν. Ένα βράδυ που παίζει, ένας θεατής φωνάζει από την πλατεία «αίσχος» και εκείνη λιποθυμάει. Πηγαίνει στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό και νοσηλεύεται για μια βδομάδα. Αναγκάζεται να αλλάξει έργο. Χάνει πολλά σε χρήματα, αλλά και στην ψυχολογία της.

Ζωή Λάσκαρη: Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία! Τι έκανε ο Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;

Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Τι έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;

Η θρυλική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων και πίσω της άφησε θλίψη, πόνο, δάκρυα…

Μια ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την κηδεία της αγαπημένης και αξέχαστης ηθοποιού και σας την παρουσιάζουμε!

Ζωή Λάσκαρη: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για τον τάφο της! Τι της άφησαν και γιατί;

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τη Ζωή Λάσκαρη στην τελευταία της κατοικία. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν τέσσερις τραγικές φιγούρες: ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Μάρθα Κουτουμάνου, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Ζένια Μπονάτσου…

Μετά την ολοκλήρωση της ταφής στο Α΄Νεκροταφείο, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έμοιαζε χαμένος. Όπως μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής Summergram, ο Ηλίας Ψινάκης του είπε να φύγουν. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απάντησε: «Αφήστε με. Θα έρθω εγώ σιγά σιγά».

Ο Ηλίας Ψινάκης είπε «Θα σου κάνει καλό να βγεις λίγο έξω». Τότε παρενέβη η μεγάλη του κόρη, Μαρίνα Λυκουρέζου – Κοριολάνο: «Μπαμπά πάμε. Τώρα πρέπει να πάμε σπίτι». Ο ίδιος όμως φαινόταν ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει όλο αυτό που συνέβαινε.

Ζωή Λάσκαρη: Δάκρυα με το περιστατικό στην κηδεία! Τι έκανε ο Λυκουρέζος και δεν μάθαμε ποτέ;