Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτός είναι ο άντρας που είχε σχέση και ήταν άγνωστη! Τον "έκλεψε" από τη μεγαλύτερη αντίπαλο της!

«Το κερατάκι μου το έχω φάει», είχε αποκαλύψει!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτός είναι ο άντρας που είχε σχέση και ήταν άγνωστη! Τον

Αυτός είναι ο άντρας που η Αλίκη Βουγιουκλάκη διατηρούσε άγνωστη σχέση αρκετά χρόνια πριν πεθάνει. Η ηθοποιός τον "έκλεψε" από την μεγαλύτερη αντίπαλο της.

Την εποχή εκείνη λίγες ήταν οι γυναίκες ηθοποιοί που είχαν καταφέρει να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε όλες σχεδόν τις ταινίες.

Μια εκ των πολλών "αντιπάλων" που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η Μάρω Κοντού. Μάλιστα, όχι μόνο στον χώρο της υποκριτική σκηνής, αλλά και στη ζωή.

Φήμες ήθελαν να διατηρεί μια παράνομη σχέση με τον σύζυγο της, τον διευθυντή φωτογραφίας του Φίνου, Αριστείδη Καρύδη – Φουκς.

Πολλά χρόνια μετά τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη η Μάρων Κοντού είχε «σπάσει» την σιωπή της και είχε αποκαλύψει την αλήθεια, ωστόσο σημείωσε πως ο γάμος τους είχε "πεθάνει": «Στα 7 χρόνια ο άντρας μου άρχισε να ξενοβλέπει, εγώ το μυρίστηκα και δεν μου άρεσε. Το κερατάκι μου το έχω φάει. Και νομίζω ότι είναι δεδομένο. Όταν ξέρεις πολύ καλά τον άλλον πιάνεις κάτι λεπτομέρειες περίεργες. Το άλλο πρόσωπο ήταν πολύ διάσημο αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία. Πρώτα είχαμε χαθεί και μετά έγινε αυτή η συνάντηση της Αλίκης με τον άντρα μου που ήταν μόνοι τους επί 40 μέρες και γύριζαν μια ταινία».

Οι αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη ακόμη και 23 χρόνια μετά το θάνατο της υποδέχονται η μια την άλλη. Μάλιστα, έγινε γνωστή και σχέση που είχε με δάσκαλο της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η "σχέση" της με γνωστό υπουργό! Αποκάλυψη τώρα για την ιστορία που δεν γνώριζε κανείς...

Αποκάλυψη τώρα για την ιστορία που δεν γνώριζε κανείς! Όλες οι λεπτομέρειες για την "σχέση" που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη με γνωστό υπουργό!

Ενα άγνωστο περιστατικό που συνδέει την ηθοποιό και τον γνωστό υπουργό αποκάλυψε ο αδελφός της ηθοποιού, Τάκης, πριν από κάποια χρόνια...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο! Τι γράφτηκε με κόκκινα γράμματα στον τάφο της;

«Γυρίζαμε τη ''νεράιδα και το παλικάρι'' στην Κρήτη. Συμπτωματικά εκείνο το μεσημέρι ήρθε και ο Παττακός για μια περιοδεία στην Κρήτη. Το απόγευμα η πλατεία είχε γεμίσει κόσμο και πάνε οι γραμματείς του Παττακού και του λένε ''κύριε αντιπρόεδρε, έχει κόσμο έξω, πρέπει να βγείτε να χαιρετίσετε''», είπε ο Τάκης Βουγιουκλάκης κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου του βιβλίου για την ζωή της πρωταγωνίστριας του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η

«Βγαίνει ο Παττακός στο μπαλκόνι και με το που πάει να σηκώσει το χέρι ακούγεται από κάτω ''Αλίκη, Αλίκη'' και έκανε μεταβολή και μπήκε μέσα», πρόσθεσε.