Νίκος Μουτσινάς: Απίστευτη αποκάλυψη! Εκτός από παρουσιαστής και ηθοποιός είναι και...

Δεν πάει το μυαλό σας!

Νίκος Μουτσινάς: Απίστευτη αποκάλυψη! Εκτός από παρουσιαστής και ηθοποιός είναι και...

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Νίκο Μουτσινά. Εκτός από παρουσιαστής αλλά και ηθοποιός είναι και χορευτής, αφού έχει παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολή.

Όπως φαίνεται είναι πολυτάλαντος. Δεν έχει δει μεγάλη επιτυχία μόνο στην τηλεόραση και στις εκπομπές που παρουσιάζει, αλλά και στο θέατρο.

Ο Νίκος Μουτσινάς, σπούδασε υποκριτική στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου ενώ έχει αποφοιτήσει από τα Κρατικά Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Θεατρικό Εργαστήρι "Θεσπίς".

Όταν πήγε στην Αθήνα γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Κους Κους» την περίοδο 2005-2007 και παράλληλα το 2006 παρουσίασε μαζί με την Ναταλία Γερμανού το τηλεπαιχνίδι Soundmix Show. Έτσι ξεκίνησε η καριέρα του και δεν άργησε να δει μεγάλη επιτυχία.

Την καταγωγή του την ξέρετε; Δεν πάει το μυαλό σας! Κάνει καριέρα στην Αθήνα αλλά δεν είναι από εδώ.

Νίκος Μουτσινάς: Τρόμος στον ΣΚΑΙ! Δεν ήταν πρώτα τα νούμερα του παρουσιαστή αλλά...

Τρόμος στον ΣΚΑΙ με το χαρτί από τη Nielsen που έφτασε! Δεν ήταν πρώτα τα νούμερα του Νίκου Μουτσινά για εχθές, 5/12, αλλά μιας πολύ εντυπωσιακής κυρίας σε απέναντι κανάλι!

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού και να τερματίζει συχνά πρώτος στην μεσημεριανή ζώνη, ωστόσο κάποιες φορές συμβαίνουν και ανατροπές! Μια από αυτές τις ανατροπές, λοιπόν, ήρθε την Πέμπτη 5/12 καθώς ο παρουσιαστής αντί για να κάτσει στον θρόνο της κορυφής, όπως περίμεναν όλοι, πήρε την 3η θέση!

Ακριβώς πάνω από εκείνον βρισκόταν η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Ρουκ Ζουκ και μετά η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης! Γενικά όπως καταλάβαμε την τιμητική του στη μεσημεριανή ζώνη είχε ο ΑΝΤ1...

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 26,0
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 10,8
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 19,5
ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 25,2

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 23,1

ALPHA: Divided 12,1

Διαβάστε τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης εδώ