Κωνσταντίνου και Ελένης: Το λάθος που έκανε ο Μάνθος και δεν το κατάλαβε κανείς! Αποκάλυψη τώρα!

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης: Το λάθος που έκανε ο Μάνθος και δεν το κατάλαβε κανείς! Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα! Το λάθος που έκανε ο Μάνθος από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και δεν το κατάλαβε κανείς μέχρι τώρα, εκτός από τους πολύ παρατηρητικούς!

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 είναι μία από τις πιο επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης, αφού προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επαναλήψεις σημειώνοντας μάλιστα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης!

Μάλιστα, προβλήθηκε για 2 σεζόν και συνολικά υπήρξαν 68 επεισόδια. Από τότε όμως παίζεται ασταμάτητα και υπάρχει κάτι που δεν έχει παρατηρήσει κανείς!

Αυτό αφορά τον περιβόητο Μάνθο Φουστάνο, ο οποίος έφευγε πάντα από το σπίτι είτε για… δουλειές, είτε για να γλιτώσει από κάποια γυναίκα που τον επισκεπτόταν. Ποτέ όμως δεν έπαιρνε κλειδιά μαζί του!

Τη μοναδική φορά που είδαμε κλειδιά του σπιτιού του ήταν στο επεισόδιο που η Πέγκυ τα χρησιμοποίησε για να μπει στο σπίτι του και αυτό για την εξυπηρέτηση του σεναρίου!

Εσείς ξέρετε πόσο χρονών είναι ο Μάνθος; Εμείς όταν τη μάθαμε μείναμε άφωνοι!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τρελά ερωτευμένος με ηθοποιό από το 50-50 ο «Μάνθος»! Είναι μαζί 5 χρόνια...

Τρελά ερωτευμένος με ηθοποιό από το 50-50 δηλώνει ο «Μάνθος» από τη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Είναι μαζί 5 χρόνια...

Ο Βασίλης Κούκουρας και η Βάνα Ραμπότα, είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας σόου μπιζ, που κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους κρατάνε χαμηλούς τόνους και σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Ηθοποιοί και οι δύο, αγαπούν το θέατρο και όποτε βρίσκουν χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, παρακολουθούν φίλους και συναδέλφους του σε θεατρικές παραστάσεις.

Δείτε φωτογραφίες με τον Βασίλη Κούκουρα και τη Βάνα Ραμπότα από τη νυχτερινή τους έξοδο
Το βράδυ της Τετάρτης, η Βάνα Ραμπότα και ο Βασίλης Κούκουρας βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «The Sunset Limited» στο θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Μάθαμε την ηλικία του «Μάνθου» και πάθαμε σοκ! Δεν παίζει να είναι τόσο...

Μάνθος Κωνσταντίνου και Ελένης

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στην περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα».

Οι ρόλοι που έκαναν γνωστό τον Βασίλη Κούκουρα στο τηλεοπτικό κοινό ήταν ο χαρακτήρας Μάνθος Φουστάνος, στην πετυχημένη σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», και ο χαρακτήρας Βασίλης Παπαδόπουλος, στη σειρά «Εμείς κι εμείς». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου είχε μια συγκινητική τηλεφωνική συνομιλία με την τηλεοπτική «μοναδική του αγάπη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μάνθος Κωνσταντίνου και Ελένης σχέση

Από το 2014, έχει σχέση με την επίσης ηθοποιό Βάνα Ραμπότα, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή το 2005 στο ρόλο της Ειρήνη Καραμπέτη στην κωμική σειρά «Πενήντα Πενήντα». Εκεί συμπρωταγωνίστησε μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη, Σάκη Μπουλά, Άβα Γαλανοπούλου και Μαρία Ανδρούτσου με τη σειρά να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Βασίλης Κούκουρας σχέση