Ολυμπία Χοψονίδου: «Έσκασε» η είδηση για την καταγωγή της! Δεν είναι από εκεί που νομίζετε...

Δεν πάει το μυαλό σας!

Ολυμπία Χοψονίδου: «Έσκασε» η είδηση για την καταγωγή της! Δεν είναι από εκεί που νομίζετε...

«Έσκασε» η είδηση για την καταγωγή της Ολυμπίας Χοψονίδου. Δεν είναι από εκεί που νομίζετε. Δεν πάει το μυαλό σας...

Το μοντέλο που έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Βασίλη Σπανούλη, έγινε γνωστό από τον τίτλο της ως Star Hellas 2006 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο - Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει 3 αδέλφια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Το Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Έχοντας αποκτήσει πέντε παιδιά, πλέον περιμένουν και το 6ο.

Ολυμπία Χοψονίδου! Ανακοίνωσε την είδηση που περίμεναν να ακούσουν όλοι! Δάκρυα χαράς για τον Σπανούλη!

Επιτέλους μετά από καιρό, η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε την είδηση που όλοι περίμεναν να ακούσουν για την εγκυμοσύνη της! Στο άκουσμά της, δάκρυα χαράς "έτρεξαν" για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι πάντα δίπλα της.

Το υπέροχο μοντέλο ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το έκτο της παιδί. Η είδηση της εγκυμοσύνης της, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε χαμό μιας και πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να "πειράξουν" το ζευγάρι σχολιάζοντας τον αριθμό των παιδιών του, με πρώτο τον κουμπάρο τους, Θοδωρή Παπαλουκά!

Ωστόσο, η ευτυχισμένη οικογένεια συνεχίζει να αυξάνει τα μέλη της, με τους τρεις γιους του ζευγαριού να ακολουθούν σιγά σιγά τα βήματα του μπαμπά τους!

Σε ένα από τα πλέον συνηθισμένα Q&A που κάνει η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού στο Instagram, θέλησε να αποκαλύψει το πότε θα γεννηθεί το έκτο της παιδί!

Έτσι απαντώντας σε έναν follower, αποκάλυψε πως το παιδί θα γεννηθεί τον Ιανουάριο!

χοψονίδου γέννα