Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πασίγνωστος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του! Είχε "παγώσει" όλο της το πρόσωπο!

Τα δυσάρεστα νέα που την είχαν λυγίσει στο παρελθόν!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πασίγνωστος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του! Είχε

Πασίγνωστος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του πριν από αρκετά χρόνια και η είδηση αυτή είχε "παγώσει" όλο το πρόσωπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Ήταν φίλοι εκτός από συνάδελφοι!

Ο ηθοποιός Πέτρος Λοχαΐτης έγινε γνωστός στο κοινό από τους δεύτερους ρόλους που ερμήνευε κυρίως σε ταινίες με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Οι πιο γνωστοί του ρόλοι ήταν στις ταινίες «η κόρη μου η σοσιαλίστρια» και η αρχόντισσα και ο αλήτης». Στην πρώτη υποδύθηκε το καρφί του Λάμπρου Κωνσταντάρα (πατέρα της Βουγιουκλάκη) και στη δεύτερη τον ψευτοντετέκτιβ Νέστορα, που έψαχνε την εξαφανισμένη Βουγιουκλάκη για να κερδίσει την αμοιβή που θα έδινε ο πλούσιος πατέρας της.

νεκρός Πέτρος Λοχαΐτης

Αν και οι ρόλοι του δεν ήταν πρωταγωνιστικοί, οι ερμηνείες του ξεχώρισαν. Ο ηθοποιός θα μπορούσε να έχει αφήσει μεγαλύτερη κινηματογραφική παρακαταθήκη, αν δεν έφευγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών....

Το θανατηφόρο τροχαίο του ηθοποιού

Ο Πέτρος Λοχαΐτης γεννήθηκε το 1933 και κατοικούσε στον Κολωνό με τη γυναίκα του και το μοναχογιό τους. Η οικογένεια διατηρούσε εξοχικό σπίτι στον Θεολόγο Φθιώτιδας. Στην ίδια περιοχή βρισκόταν και το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Τον Μάιο του 1976 ο Λοχαΐτης κατευθυνόταν προς τον Θεολόγο με το αυτοκίνητο του, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα βράχο. Η σύγκρουση ήταν πολύ δυνατή και μοιραία για τον ηθοποιό. Μετά τον θάνατό του, άνθρωποι του περιβάλλοντος του, που τον γνώριζαν καλά και ήξεραν ότι συνήθιζε να καταναλώνει πολύ αλκοόλ, ανέφεραν πως αυτή ίσως να ήταν η αιτία που τον οδήγησε στον θάνατο. Άλλοι υποστήριξαν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία και ότι ο ηθοποιός προκάλεσε μόνος του τη σύγκρουση, καθώς αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα....

Οι φίλοι και οι συνεργάτες του τον περιέγραψαν σαν άνθρωπο κυκλοθυμικό, που δεν τα πήγαινε καλά με τον εαυτό του. Ο Πέτρος Λοχαΐτης ήταν μόλις 43 ετών όταν έφυγε από τη ζωή. Λόγω του αιφνίδιου θανάτου του, δεν πρόλαβε να πάρει μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Ετάφη στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων στην Αττική. Οι ταινίες του, αλλά και τα ξύλινα καραβάκια που συνήθιζε να κατασκευάζει στο καμαρίνι του, έμειναν σαν ανάμνηση ενός ταλαντούχου καλλιτέχνη…...

Βέβαια, πρόσφατα σας αποκαλύψαμε ακόμα έναν θάνατο που την είχε "στοιχειώσει"...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πασίγνωστη ηθοποιός είχε σχέση με τον αδερφό της! Δείτε το πρόσωπό της...

Δείτε το πρόσωπο της πασίγνωστης ηθοποιού που είχε σχέση με τον αδερφό της Αλίκη Βουγιοκλάκη! Αποκάλυψη τώρα...

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το 2017. Η δημοφιλής ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή της από την ερώτηση της δημοσιογράφου, περί άρνησής της να παίξει με την Αλίκη Βοιυγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας τη συγγενική σχέση που την συνέδεε με τη μεγάλη ηθοποιό.

Ο λόγος για την Μαίρη Βιδάλη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο θάνατος που την είχε "τσακίσει"! Βίντεο ντοκουμέντο από τις φωνές και τα κλάματά της...

"Επειδή είσαι πολύ μικρή δεν άκουσες ή δεν κατάλαβες ή κόψανε τη συνέντευξη. Η Αλίκη τότε ήταν αδερφή μου, είχα αρραβωνιαστεί τον αδελφό της, για αυτό προτίμησα να κρατήσω την συγγενική σχέση και να μην αναμίξω την επαγγελματική, να μην παίξω μαζί της. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία της στη ζωή μου! Αν είναι ζευγάρι, δεν χωλαίνει η σχέση, αν δεν ταιριάζουν, θα χωρίσουν. Αν είναι συγγενική υπό την ευρεία έννοια, καλύτερα να μην εμπλακεί η μία με τον άλλο!" είπε η ηθοποιός, αποφεύγοντας να απαντήσει σε ερώτηση για τα προσωπικά της, αναφερόμενη καθαρά στον ρόλο που ενσαρκώνει.

Οι συνεργάτες της εκπομπής δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν για τον συγκεκριμένο αρραβώνα της ηθοποιού με τον κ. Τάκη Βουγιουκλάκη, ο οποίος αργότερα παντρεύτηκε άλλη ηθοποιό, την Έφ Πίκουλα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί: