Νίκος Καρβέλας: Σε πέτρινο σπίτι μετά τον χωρισμό με την Αννίτα Πάνια! Θα σας "πέσει" το σαγόνι με την φωτογραφία...

Βίλα με τα όλα της!

Νίκος Καρβέλας: Σε πέτρινο σπίτι μετά τον χωρισμό με την Αννίτα Πάνια! Θα σας

Θα σας "πέσει" το σαγόνι με την φωτογραφία από το νέο πέτρινο σπίτι του Νίκου Καρβέλα μετά τον χωρισμό με την Αννίτα Πάνια! Είναι απλά συγκλονιστικό...

Αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους πριν από αρκετά χρόνια.

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια για χάρη του γιου τους προσπαθούν να έχουν καλές σχέσεις.

Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας όμως επισήμανε στον μουσικοσυνθέτη πως αν θέλει να περνάει χρόνο με τον γιο του και να τον βλέπει για κάποιες ώρες μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να νοικιάσει δικό του σπίτι και να μην τον φιλοξενεί η τραγουδίστρια.

Πράγματι, ο μουσικοσυνθέτης νοίκιασε μια βίλα στην Εκάλη, η οποία όμως είναι πολύ κοντά σε εκείνη που μένει η Άννα Βίσση και το Χάι υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια και ο μουσικοσυνθέτης περνάνε αρκετές ώρες μαζί στο νέο του σπίτι.

Σπίτι Νίκου Καρβέλα

Πηγή: sigmalive.com

Γιατί χώρισαν

Ένας χωρισμός είναι επίπονος, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν παιδιά στην μέση. Ένα "δύσκολο" διαζύγιο ήταν και αυτό του Νίκου Καρβέλα με την Αννίτα Πάνια.

Νίκος Καρβέλας και της Αννίτα Πάνια που μετά από μια δεκαετία κοινού βίου τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους, και άφησαν πολλά ερωτηματικά για ποιο λόγο τελικά επέλεξαν να χωρίσουν πριν από περίπου δυο χρόνια.

Πολλοί ανέφεραν πως η αιτία ήταν η απιστία. Σύμφωνα με παλιό δημοσίευμα του ciao, αυτό πρόκειται να αποδειχτεί μέσα από τις αγωγές που καταθέτουν οι δυο τους, μέσω των δικηγόρων τους, για το διαζύγιό τους. Αρχικά από την πλευρά της Αννίτας Πάνια η ιστορία που ξεδιπλώνεται μέσα από την δική της αγωγή είναι ξεκάθαρη.

Τους μήνες πριν τον χωρισμό και ενώ το ζευγάρι περνούσε περίοδο έντασης και απομάκρυνσης, στην αντίληψη της παρουσιάστριας φαίνεται να υπέπεσε η πολύ στενή επαφή του Νίκου Καρβέλα με τραγουδίστρια, τόσο στενή που την οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η σχέση του συζύγου της με την συγκεκριμένη γυναίκα ήταν παραπάνω από φιλική και συναδελφική. Μάλιστα αυτό στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν καυγάδες στο ζευγάρι καθώς η Αννίτα φέρεται να ζήτησε πολλές φορές εξηγήσεις από τον συνθέτη.

Στο μεταξύ κι ενώ ο συνθέτης έχει ήδη φύγει από το σπίτι τους στην Εκάλη και έμενε με την Άννα Βίσση στο δικό της ξεκίνησαν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, να κυκλοφορούν στα ΜΜΕ φωτογραφίες και πληροφορίες που ήθελαν την Αννίτα Πάνια να προχωράει τη ζωή της, ανεξάρτητα από τον Νίκο Καρβέλα, έχοντας πλέον έναν από τους στενούς συνεργάτες της στην τηλεοπτική της εκπομπή στο πλευρό της.

Αννίτα Πάνια: Πέταξε νυφικό και γόβες στον γάμο της με το Νίκο Καρβέλα! Αδιανόητες φωτογραφίες μέσα από την εκκλησία!

Η Αννίτα Πάνια πέταξε νυφικό και γόβες στον γάμο της με το Νίκο Καρβέλα! Αδιανόητες φωτογραφίες μέσα από την εκκλησία και έχουμε όλα τα καρέ!

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου του 2010! Το ζευγάρι έφτασε μαζί στο «Politia Tennis Club» , λίγο μετά της 21:00 το βράδυ. Ο Νίκος Καρβέλας οδηγούσε το αυτοκίνητο και έφτασαν παρέα με τον γιο τους Αντρέα, τον οποίο κρατούσε η παρουσιάστρια.