Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο θάνατος που τον έστρεψε στον Θεό! Το είπε μία και μόνο φορά!

Τον «τσάκισε» ψυχολογικά!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο θάνατος που τον έστρεψε στον Θεό! Το είπε μία και μόνο φορά!

Ο θάνατος που έστρεψε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στον Θεό ! Το είπε μία και μόνο φορά και μίλησε από καρδιάς για το συμβάν...

Για να είσαι ένας από τους πιο περιζήτητους τραγουδιστές της νέας γενιάς δεν αρκεί μόνο μια καλή φωνή. Χρειάζεται και γοητεία και απλότητα και σεμνότητα και ειλικρίνεια και πάθος. Ολα όσα συνθέτουν δηλαδή την προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

- Μόλις ολοκλήρωσες τη νέα σου δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δεύτερη φορά». Μίλησέ μας λίγο γι’ αυτή.
Πρόκειται για μια δισκογραφική δουλειά με υπέροχα τραγούδια, σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου. Τους ευχαριστώ και τους δύο πολύ. Ενα από τα τραγούδια φέρει την υπογραφή της Ναταλίας Γερμανού και είναι το τρίτο άλμπουμ μου στο οποίο συμμετέχει.

- Η Ναταλία Γερμανού αποτελεί σταθερή αξία στις δισκογραφικές σου δουλειές.
Με τη Ναταλία έχουμε σχέση και της αφιερώνω το «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ», ένα τραγούδι που έγραψε για μένα. Εχει τρομερή ψυχή, μου έχει σταθεί στα δύσκολα και θα την έχω πάντα στην καρδιά μου. Η Ναταλία είναι μια γυναίκα που εκπέμπει ερωτισμό από τον τρόπο που μιλάει, που φέρεται, που κινείται.

Το νέο σου τραγούδι λέγεται «Δεύτερη Φορά». Δίνεις στις σχέσεις σου δεύτερη ευκαιρία; Στην καψούρα όλα συγχωρούνται, γι’ αυτό έχω συγχωρήσει κι έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία σε σχέση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι κανόνες, όπως το ότι η απιστία δεν συγχωρείται ποτέ.
- Αισθάνεσαι πρώτο όνομα επειδή κρατάς ένα μαγαζί μόνος σου; Οχι. Αισθάνομαι ευτυχής που έχω τον χρόνο να τραγουδάω για τους ανθρώπους που έρχονται να με ακούσουν. Η άποψή μου είναι ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο πιο ταπεινός πρέπει να είσαι.

- Με την απότομη δημοσιότητα έχασες λίγο την ισορροπία σου; Ποτέ δεν έχασα την ισορροπία μου. Οποτε πήγαινα να ξεφύγω με έβαζαν στη θέση μου οι φίλοι μου και η οικογένειά μου.

- Η περιέργεια σε έχει «κάψει» ποτέ; Ψάχνομαι, θέλω να μαθαίνω τους άλλους, και φυσικά έχω καεί. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούρια πράγματα, αλλά ουσίες δεν έχω δοκιμάσει. Και το τσιγάρο το έκοψα τώρα που πήγα στο Αγιο Ορος. Προσπαθώ να κρατάω τον ρομαντισμό της παιδικής μου ηλικίας.

- Τι έκανες στο Αγιο Ορος; Είναι ένα μέρος όπου ήθελα να πάω από μικρός. Εμεινα τρεις μέρες σε σκήτη - όχι σε μονή. Ηρέμησε η ψυχή μου και γαλήνεψα μέσα στη φύση και την ηρεμία.

- Υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή σου που ήρθες πιο κοντά στον Θεό; Στα 21 μου χρόνια, όταν έχασα τη γιαγιά μου με την οποία μεγάλωσα. Οταν χάνεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αναθεωρείς πολλά πράγματα και ψάχνεις ένα στήριγμα. Το δικό μου στήριγμα, τη δική μου δύναμη, μου την έδωσε η θρησκεία.

- Προτού γίνεις γνωστός στο κοινό πέρασες δύσκολες στιγμές; Κάποιοι θεωρούν δύσκολο στα 19 τους χρόνια ν’ αφήσουν το σπίτι τους, την πόλη τους, τους φίλους τους και να πάνε σε μια άλλη πόλη. Για μένα, τα τέσσερα χρόνια της Θεσσαλονίκης ήταν από τα πιο όμορφα της ζωής μου. Αν και η πρώτη μου συνεργασία ήταν με την Αννα Βίσση στον «Βοτανικό», επαγγελματικά ψήθηκα στη Θεσσαλονίκη.

- Τι αποκόμισες από τη συνεργασία σου με την Αννα Βίσση; Η Αννα είναι καλλιτέχνις. Αν μπορούσε να κοιμάται πάνω στην πίστα, θα το έκανε.

Υπήρξαν άνθρωποι που σε απογοήτευσαν με τις πράξεις ή τα λόγια τους. Φυσικά. Οταν βγήκα από το «Fame Story» οι άνθρωποι της τότε δισκογραφικής μου δεν πίστευαν σ’ εμένα. Μπορεί να είχαν δίκιο, να μην ήμουν έτοιμος καλλιτεχνικά. Υπήρξαν επίσης κάποιες συνεργασίες όπου δεν υπήρχε χημεία, αλλά μου έμαθαν πράγματα.

Ο χώρος σου είναι πολύ ανταγωνιστικός. Πόσο «Παιδί γενναίο» χρειάστηκε να είσαι για να φτάσεις εδώ; Ο χώρος μας απαιτεί γερό σκαρί και ατσαλένιο στομάχι. Ωστόσο, επειδή βλέπω τα πράγματα ρομαντικά, προσπαθώ να βγάζω στους άλλους τον καλό τους εαυτό, κάτι που καταφέρνω με το να τους εμπιστεύομαι. Και μέχρι στιγμής δεν με έχουν αδειάσει... Να σας θυμίσουμε και μια άλλη συνέντευξή του στην οποία μίλησε για την θυσία που έκανε για τα μάτια μιας γυναίκας...

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτός είναι ο πνευματικός του γιος! Το παιδί που τον γέμισε ευτυχία!

Αυτός είναι ο πνευματικός γιος του Κωνσταντίνου Αργυρού. Το παιδί καλού του φίλου και συνάδελφου ήρθε στον κόσμο πριν λίγα χρόνια και τον γέμισε ευτυχία.

Το 2014 ο τραγουδιστής βάφτισε ένα πανέμορφο αγοράκι στο οποίο δόθηκε το όνομα Μιχάλης, σε μια όμορφη τελετή στην Τήνο.

Το αγοράκι είναι γιος του Χρήστου Μενιδιάτη που έχει αποκτήσει με την σύζυγο του Νάνσυ Μπίσια. Οι δυο τραγουδιστές εκτός από συνάδελφοι είναι και καλοί φίλοι.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Στο φως της δημοσιότητας, ήρθαν αρκετές φωτογραφίες από τη βάφτιση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι όλη την ώρα χαμογελαστός.

Κωνσταντίνος Αργυρός πνευματικός γιος

Αργυρός παιδί

Χρήστος Μενιδιάτης παιδί

Βαφτίσια