Συλλεκτικό βίντεο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Χορεύει στην αυλή του σπιτιού της πιο αδύνατη από ποτέ! Πριν μάθει για τον καρκίνο...

Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο λίγο πριν "σβήσει" το χαμόγελό της!

Συλλεκτικό βίντεο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Χορεύει στην αυλή του σπιτιού της πιο αδύνατη από ποτέ! Πριν μάθει για τον καρκίνο...

Χορεύει στην αυλή του σπιτιού της η Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν μάθει για τον καρκίνο! Πιο αδυνατισμένη και ευτυχισμένη από ποτέ! Δείτε το συλλεκτικό βίντεο...

Ένα σπάνιο βίντεο, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να χορεύει στο σπίτι της, στον Θεολόγο, είδε το φως της δημοσιότητας πριν από αρκετό καιρό!

Στον επίσημο λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram, ο γιος της ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τα γενέθλια της μητέρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Έμυς.

«Αδημοσίευτο βίντεο από το προσωπικό μου αρχείο, με τη μητέρα μου να διασκεδάζει στον αγαπημένο της Θεολόγο στα γενέθλια της γιαγιάς μου Έμυς, τον Αύγουστο του 1988», γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ένα ακόμη σπαρακτικό βίντεο είναι αυτό στο οποίο η θρυλική ηθοποιός λυγίζει και μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της που κάηκε! Φώναζε μπροστά στις κάμερες!

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Αλίκη Βουγιουκλάκη που κάηκε! Όταν η θρυλική ηθοποιός φώναζε μπροστά στις κάμερες!

Ένα σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου του 2015, αναρτημένο σε σελίδα που έχουν δημιουργήσει φανατικοί θαυμαστές της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αφιερωμένη όπως γράφουν χαρακτηριστικά «στην μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ όλων των εποχών από το προσωπικό αρχείο της σελίδας».

Αποκάλυψη τώρα! Με πόσα λεφτά γέμιζαν οι τσέπες της Βουγιουκλάκη και του Βουτσά τις "χρυσές" εποχές;

Στο βίντεο, η Αλίκη το 1995 μιλάει σε τηλεοπτικό σταθμό, και η κάμερα περιηγείται στο κατεστραμμένο σπίτι της στη Στησιχόρου, με την σταρ φοβισμένη από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της, από ένα λάθος του συνεργείου που είχε αναλάβει την κατασκευή του.

Η Βουγιουκλάκη δεν κρύβει στη συνέντευξη πόσο έξαλλη ήταν με τη διακοσμήτρια που είχε αναλάβει το έργο και εξηγεί πώς κινδύνευσε η ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα καιγόμουν ζωντανή»!