Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτός ο ηθοποιός «εξαφανίστηκε» από παντού! Έφυγε και τα άφησε όλα πίσω του...

Εσείς τον θυμάστε;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτός ο ηθοποιός «εξαφανίστηκε» από παντού! Έφυγε και τα άφησε όλα πίσω του...

Αυτός ο ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης «εξαφανίστηκε» από παντού! Έφυγε και τα άφησε όλα πίσω του, εσείς όμως τον θυμάστε;

Ο «Γραφικός Τρελός Ζωγράφος», όπως τον αναφέρουν οι fans της σειράς, έκανε ένα πέρασμα και μετά δεν εμφανίστηκε πουθενά αλλού σχεδόν!

Ωστόσο, το provocateur.gr, του έκανε αφιέρωμα και μεταξύ άλλων έγραψε σε κείμενό του: «Είναι γραφικός, είναι τρελός, είναι ζωγράφος, αλλά μη και του το πεις, γιατί... "Γέροντα να πεις τη θειά σου, ρε!". Καλλιτέχνες, τι να πεις;» Ιδού λοιπόν και η μία και μοναδική φωτογραφία του που υπάρχει στην δημοσιότητα:

Κωνσταντίνου και Ελένης ηθοποιός  που εξαφανίστηκε

Να σας θυμίσουμε και τα επεισόδια που θεωρήθηκαν απαγορευμένα και δεν έπαιξαν ποτέ ξανά!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτή η ηθοποιός άφησε εποχή! Δεν την είδαμε ποτέ ξανά αλλού, εσείς την θυμάστε;

Αυτή η ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης άφησε εποχή! Δεν την είδαμε ποτέ ξανά αλλού, εσείς την θυμάστε; Πάμε στοίχημα πως όχι!

Έπαιξε μόνο σε ένα επεισόδιο και δεν εμφανίστηκε σε καμία άλλη δουλειά στην τηλεόραση... Ή τουλάχιστον σε καμία που να θυμόμαστε πρόσφατα!

Έχεις τα τρεχάματά σου, κι ενώ εσύ ψάχνεις παντού την κόκκινη βαλίτσα, σκάει μύτη η κυρία και θέλει να σε "επιδείξει"! Βέβαια, θα μου πεις, αν σκοτώνει όλα τα μικρόβια του φούρνου μ' ένα μόνο "φσσστ"... Ε, τι να πω, επιδείξτε μας που θα έλεγε και ο Χάρης Ρώμας. Ιδού όλο το επεισόδιο με τον περιβόητο θείο και την ηθοποιό που λατρέψαμε:

Να σας θυμίσουμε και το επεισόδιο με τον κανονικό αστυνομικό που εμφανίστηκε και επίσης είναι επική φιγούρα!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτός ο ηθοποιός πέθανε μετά από εγκεφαλικό! Στην σειρά υποδυόταν τον...

Αυτός είναι ο ηθοποιός από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης που πέθανε μετά από δυο εβδομάδες που βρισκόταν σε κώμα, έπειτα από εγκεφαλικό. Ποιον υποδυόταν στην σειρά;

Στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα που προβάλλεται μέχρι και σήμερα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 σε επανάληψη, έχουν περάσει αγαπημένοι ηθοποιοί, ωστόσο κάποιοι από αυτούς έχουν φύγει από την ζωή.

Ανάμεσα τους και ο σύντροφος της Ελένης Βλαχάκη στην σειρά, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του. Ωστόσο, εκτός του Σωτήρη Βαγιά, ακόμη ένας ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης έχει πεθάνει.

Το καλοκαίρι του 2006 σε ηλικία 56 ετών «έφυγε» και ο Απόστολος Σουγκλάκος. Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στη Ρόδο και έμεινε σε κώμα στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες.

Στην σειρά υποδυόταν τον υπάλληλο του Σηφακάκη!

Κωσταντίνου και Ελένης ηθοποιός πέθανε