Ζωντανή η πριγκίπισσα Diana; Στη φόρα νέα φωτογραφία με την Kate Middleton! Πήρε «φωτιά» το Buckingham!

Οι απόψεις όπως είναι φυσικό διίστανται!

Ζωντανή η πριγκίπισσα Diana; Στη φόρα νέα φωτογραφία με την Kate Middleton! Πήρε «φωτιά» το Buckingham!

Ζωντανή η πριγκίπισσα Diana; Στη φόρα μια νέα φωτογραφία με την Kate Middleton! Πήρε «φωτιά» το Buckingham!

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα, παραμένει μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο. Όπως είναι φυσικό λοιπόν μία φωτογραφία στο διαδίκτυο με την ίδια προκάλεσε απίστευτα σχόλια. Πρόκειται για μία φωτογραφία-σύνθεση, η οποία έχει αρχίσει να σημειώνει ρεκόρ κοινοποιήσεων.

Συγκεκριμένα, απεικονίζει -με την παρέμβαση του μοντάζ- την Diana μαζί με την Kate Middleton, την ώρα που κρατά τη μικρή Charlotte. Πρόκειται για φωτογραφία της εκλιπούσας από τη συνάντησή της με τη Μητέρα Τερέζα το 1997, συνδυασμένη με φωτογραφία από τη βάπτιση του νεώτερου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Δεν έχει γίνει σαφές ποιος έφτιαξε την συγκεκριμένη φωτογραφία, όμως έχει καταφέρει να γίνει ήδη δημοφιλής με περισσότερες από 260.000 κοινοποιήσεις. Πρώτη την ανέβασε στο Facebook μια γυναίκα με το όνομα Mary Kohnke, από το Milwaukee, γράφοντας: «Τι σπουδαία δουλειά στο photoshop… Ας την κάνουμε viral».

Οι απόψεις όπως είναι φυσικό διίστανται, καθώς αρκετοί πιστεύουν πως είναι ανατριχιαστική φωτογραφία, ενώ άλλοι δείχνουν να ευαισθητοποιούνται και να συγκινούνται αρκετά από το θέαμα.

Δείτε την φωτογραφία, που κάνει τις τελευταίες ημέρες, το γύρο του διαδικτύου.

πριγκίπισσα Diana

Εντωμεταξύ πανικός στο Buckingham! Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας - "Τρελάθηκε" η Ελισάβετ!

"Βόμβα" στο Buckingham! Παραιτήθηκε ο πρίγκιπας λόγω της εμπλοκής του σε ροζ σκάνδαλο!

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε στο Buckingham με την είδηση ότι ο πρίγκιπας παραιτήθηκε λόγω της εμπλοκής του σε ροζ σκάνδαλο!

Πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μία άτυχη στιγμή ωστόσο ήρθε να αμαυρώσει το όνομά του και να τον αναγκάσει να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του.

Σκάνδαλο μεγατόνων στο Buckingham! Ο άντρας που σημάδεψε την Diana πριν τον Κάρολο!

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Andrew, του οποίου το όνομα ενεπλάκη στο ροζ σκάνδαλο που πρωταγωνιστούσε ο Αμερικανός χρηματιστής Jeffrey Epstein.

Το παλάτι ζήτησε από τον πρίγκιπα να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του, κάτι που έγινε γνωστό μέσα από σχετική ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας.

«Ήταν ξεκάθαρο σε μένα τις τελευταίες μέρες ότι οι συγκυρίες που σχετίζονται με τη σύνδεσή μου με τον Jeffrey Epstein έχουν εξελιχθεί σε μείζονα ενόχληση για το έργο της οικογένειάς μου αλλά και το πολύτιμο έργο που συνεχίζεται σε πολλούς οργανισμούς και φιλανθρωπικά ιδρύματα που με περηφάνια στηρίζω. Επομένως, ζήτησα από τη Μεγαλειότητα της εάν μπορώ να αποσυρθώ από τα δημόσια καθήκοντά μου για το άμεσο μέλλον και μου έδωσε την άδεια».

σκάνδαλο buckingham