Μαρίνα Πατούλη: Το κόκκινο φόρεμα με διαφάνειες ανταγωνίζεται τη Νταιάνα! Έκατσε πάνω σε καναπέ και έμοιαζε Βασίλισσα!

Ήταν κανονική "φωτιά"!

Μαρίνα Πατούλη: Το κόκκινο φόρεμα με διαφάνειες ανταγωνίζεται τη Νταιάνα! Έκατσε πάνω σε καναπέ και έμοιαζε Βασίλισσα!

Το κόκκινο φόρεμά που έβαλε η Μαρίνα Πατούλη έχει πάνω διαφάνειες και είναι τόσο όμορφο που οριακά ανταγωνίζεται αυτά που φόραγε η πριγκίπισσα Νταιάνα! Το φόρεσε και έκατσε πάνω στον καναπέ που έχει στο σαλόνι της και έμοιαζε με Βασίλισσα!

Η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη έχει τον τρόπο της με την μόδα και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση! Ένα look όμως που έχει μείνει στην ιστορία είναι το εντυπωσιακό κόκκινο φουστάνι που έβαλε και φωτογραφήθηκε μαζί με τον γιο της και τον άντρα της.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι εντυπωσιακή ό, τι και να φορέσει, το κομμάτι αυτό όμως την απογείωσε!

Δείτε το και θα καταλάβετε τι λέμε!

Σας βρήκαμε επίσης τους μοναδικούς στολισμούς που έχει στο σπίτι της!

Μαρίνα Πατούλη φόρεμα

Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!

Η Μαρίνα Πατούλη και ο απόλυτος χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας προκάλεσε ταραχές!

Η Μαρίνα Πατούλη, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες και απολαμβάνει την κάθε στιγμή του ταξιδιού της! Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, βρίσκεται στην Αργεντινή για τις ανάγκες της τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Κοκλώνη και μέσω των social media μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα με τους followers της.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, η κυρία Πατούλη έκανε δυο εμφανίσεις με κόκκινο βινύλ! H μία ήταν με ένα σέξι κόκκινο μίνι φόρεμα και κόκκινες γόβες και πόζαρε σε ένα ζωγραφισμένο τοίχο της πόλης με μια τεράστια πεταλούδα. Η δεύτερη εμφάνιση ήταν με κόκκινο βινύλ παντελόνι και μπουφάν που συνδύασε με μαύρο μποτίνι.

Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!