Ζωή Λάσκαρη: Το δεύτερο περιστατικό ντροπής από την κηδεία της που έρχεται στο φως! Τι είχε συμβεί; Αποκάλυψη τώρα!

Ελάχιστοι γνώριζαν ότι συνέβη!

Ζωή Λάσκαρη: Το δεύτερο περιστατικό ντροπής από την κηδεία της που έρχεται στο φως! Τι είχε συμβεί; Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα για το τι είχε συμβεί στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη! Ένα δεύτερο περιστατικό ντροπής που έρχεται στο φως μετά από 2 χρόνια και λίγοι γνώριζαν!

Κι όμως έφτασαν να ακουστούν και τέτοιες ατάκες στην εξόδιο στις 22 Αυγούστου του 2017 ακολουθία στον ιερό ναού του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετήσουν τη σπουδαία Ζωή Λάσκαρη, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Το πλήθος του κόσμου ήταν μεγάλο και όπως ήταν φυσικό, υπήρχε έντονη συμφόρηση. Λογικό και επόμενο λοιπόν ήταν να υπάρχει στο σημείο και τροχονόμος, που συντόνιζε την κίνηση των οχημάτων που έφταναν και αναχωρούσαν.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Δάρδα στην Espresso, η τροχονόμος που ήταν στο σημείο έκανε συχνά τα κεφάλια του κόσμου να γυρίζουν προς το μέρος της. Οι φωνές της ήταν έντονες, όμως ήταν φυσιολογικό λόγω του πλήθους να μιλά κατ’ αυτόν τον τρόπο. «Έλα πάμε! Φύγε! Έλα εσύ! Άλλη φορά, όταν θα έχουμε μέτρα, τρεις ώρες πριν θα είστε όλοι παρόντες», ανέφερε σε συνάδελφό της μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπήρξε και ένταση καθώς με νεύρα διέταξε τον οδηγό ενός μικρού βαν γνωστού ανθοπωλείου να εξαφανιστεί! Εκείνος κάτι ψέλλισε, αλλά η τροχονόμος αγρίεψε. «Εξαφανίσου είπα» επανέλαβε. Αν δεν είχες εικόνα εκείνη τη στιγμή, θα νόμιζες πως στη γωνία Δημοκρίτου και Σκουφά γινόταν καβγάς μεγάλος.

Επίσης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έκανε μια κίνηση στην κηδεία τους που έφερε δάκρυα...

Ζωή Λάσκαρη: Η φωτογραφία ντροπής από την κηδεία της! Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...

Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη μια φωτογραφία "ντροπής" για ένα περιστατικό που συνέβη στην κηδεία της!

Δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που πήγαν να της πουν το τελευταίο αντίο! Η οικογένειά της, δε, ήταν συντριμιασμένη και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό τον χαμό!

Υπήρξαν, όμως, άνθρωποι που είχαν θράσος κι έκαναν το απίστευτο!

Ζωή Λάσκαρη: Αγνώριστη σε φωτογραφία με τον Λυκουρέζο! Την δημοσίευσε η κόρη της...

Έβγαλαν το κινητό τους και το tablet τους για να απαθανατίσουν στιγμιότυπα από την ταφή! Ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχοντας στο πλευρό του την Μαρία Ελένη και τη Μάρθα Κουτουμάνου πενθούσε κάποιοι νοιάζονταν μόνο για να ανεβάσουν ένα στόρι....

Ντροπή!

Δείτε την φωτογραφία...

Ζωή Λάσκαρη: Η φωτογραφία «ντροπής» από την κηδεία της! Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...