Τα Φιλαράκια: Πριν πάρει το ρόλο αυτός ο ηθοποιός ήταν στους δρόμους! Πήγε στο casting με 11 δολάρια!

Δεν φαντάζεστε ποιος!

Τα Φιλαράκια: Πριν πάρει το ρόλο αυτός ο ηθοποιός ήταν στους δρόμους! Πήγε στο casting με 11 δολάρια!

Αυτός ο αγαπημένος ηθοποιός από τα «Φιλαράκια», είχε πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία μιας και πριν πάρει τον ρόλο του στη σειρά, ήταν στους δρόμους! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό, όταν πήγε στο casting είχε μόλις 11 δολάρια!

Πρόκειται για έναν από τους ηθοποιούς που κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή και να γίνει άμεσα ο αγαπημένος χαρακτήρας όλων. Ωστόσο όπως αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό, πριν πάρει το ρόλο της σειράς ήταν απένταρος!

Ο λόγος για τον Matt Le Blanc, δηλαδή τον Joey, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως όταν πήγε στο casting είχε πάνω του μόλις 11 δολάρια με τα οποία είχε κανονίσει να περάσει τη βδομάδα.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Joey, 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Joey Φιλαράκια

Τρόμος στα Φιλαράκια! "Έτρεμε" η καρέκλα της πιο αγαπημένης ηθοποιού!

Στην αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», τρόμος κατέκλυσε τον καλύτερο χαρακτήρα της σειράς! Στην πρώτη σεζόν, η καρέκλα της πιο αγαπημένης ηθοποιού "έτρεμε" μιας και υπήρχαν συζητήσεις για να φύγει!

Η εμβληματική σειρά έχει μείνει στην ιστορία με τους πέντε αγαπημένους ηθοποιούς που ξεχώρισαν και "έκλεψαν" τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού σε όλο τον κόσμο!

Ωστόσο φαίνεται πως μία από τις ηθοποιούς δεν είχε σίγουρη τη θέση της. Ο λόγος για την Phoebe, η οποία όπως αποκάλυψε τον πρώτο χρόνο της σειράς φοβόταν πως θα χάσει τη θέση της μιας και είχε ακούσει τους δημιουργούς της σειράς να το συζητάνε.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε αρκετά χρόνια αργότερα, οι δημιουργοί συζητούσαν πως ο ρόλος της δεν ταιριάζει με των υπολοίπων και δεν είναι λογικό να είναι φίλη με τους υπόλοιπους.

Ευτυχώς ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και απολαύσαμε την Phoebe σε όλες τις σεζόν της σειράς.

Θυμίζουμε πως λίγο καιρό μετά το τέλος της σειράς, ακόμα ένας ηθοποιός έκανε μία τρομερή αποκάλυψη σχετικά με τον εθισμό του με τα ναρκωτικά.

phoebe φιλαράκια