Σία Κοσιώνη: Δεν πάει το μυαλό σας τι άλλο έχει σπουδάσει! Εκτός από δημοσιογράφος είναι και...

Αποκάλυψη!

Σία Κοσιώνη: Δεν πάει το μυαλό σας τι άλλο έχει σπουδάσει! Εκτός από δημοσιογράφος είναι και...

Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει η Σία Κοσιώνη. Εκτός από δημοσιογράφος έχει τελειώσει και οικονομικά στο εξωτερικό.

Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και σύντομα κέρδισε την αγάπη του κόσμου.

Η Σία Κοσιώνη αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκτός από δημοσιογραφία, σπούδασε οικονομικά στο London School of Economics και πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα "New Media, Information and Society".

Στη Θεσσαλονίκη άρχισε τη σταδιοδρομία της μέσω του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του τύπου.

Το αυτοκίνητο της το έχετε δει;

Σία Κοσιώνη: Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά όταν μάθετε την καταγωγή της! Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι από...

Η Σία Κοσιώνη μπορεί να σπούδασε στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν είναι από εκεί! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας "πέσουν" κανονικά τα μαλλιά σας μόλις μάθετε την καταγωγή της γνωστής δημοσιογράφου!

Η Σία Κοσιώνη έχει μπει εδώ και χρόνια στις ζωές μας εδώ και πολλά χρόνια αφού κάθε βράδυ την απολαμβάνουμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η δημοσιογράφος μάλιστα πολύ πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μοναδικό στιγμιότυπο μέσα από το πλατό!

Η Σία Κοσιώνη έχει σπουδάσει στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο έχει γεννηθεί και κατάγεται από την Αθήνα όπου μένει μαζί με τον αγαπημένο σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και το γιο τους Δήμο.