Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πριν το δεσμό της με τον Snik της είχαν "χρεώσει" σχέση με γνωστό αθλητή!

Αυτό είναι το πρόσωπο του!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πριν το δεσμό της με τον Snik της είχαν

Πριν κάνει δεσμό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik, της είχαν "χρεώσει" σχέση με γνωστό αθλητή ελληνικής ομάδας μπάσκετ.

Τα δημοσιεύματα ήταν πολλά πριν περίπου ένα χρόνο, που ήθελαν το μοντέλο να είναι μαζί με τον μπασκετμπολίστα, και εκείνος να είναι η αιτία που χώρισε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τότε είχε βρεθεί σε πολλούς αγώνες της ομάδας του, κάτι που έκανε τις φήμες να «φουντώσουν».

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σχέση της Ηλιάνας με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος και ότι εκείνη πήγαινε στο γήπεδο για χάρη του.

Ωστόσο, ο Κουβανός έδωσε την απάντηση του ξεκαθαρίζοντας μέσα από το Instagram πως δεν είναι σε σχέση. «Όχι δεν είμαι σε σχέση με την Ηλιάνα. Ποτέ δεν ήμουν. Τίποτα! Πιστεύω είμαι ξεκάθαρος σε όλους, ότι τίποτα δεν έγινε μεταξύ μας», είπε.

Ποια ήταν τα αγκάθια στην σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Κωνσταντίνου Αργυρού;

Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Το δέντρο στο σπίτι της με το Snik τραβάει όλη την προσοχή! Είναι γεμάτο λαμπάκια!

Το δέντρο που έχει στολίσει στο σπίτι που μένει με το Snik η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τραβάει όλη την προσοχή από την διακόσμηση. Είναι γεμάτο λαμπάκια.

Το μοντέλο εδώ και μερικούς μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του ράπερ τραγουδιστή και δεν το κρύβει, καθώς πολλές είναι paparazzi φωτογραφίες τους από δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό το ζευγάρι παρόλο που δεν είναι πολύ καιρό μαζί, έχει αποφασίσει να μένει μαζί στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο, θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά μέσα από το Instagram της, από το σαλόνι του σπιτιού της με το δέντρο πίσω της να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το σαλόνι της έχει μπεζ χρώμα! Εκεί περνάει τις ώρες της με τον Snik!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιλέγει να περνάει πολλές ώρες της ημέρας μαζί τον αγαπημένο της Snik, ειδικά τώρα που έφτασαν τα Χριστούγεννα! Στόλισε λοιπόν το δέντρο της και μας έδειξε το σαλόνι της το οποίο είναι όλο μπεζ.

Το πανέμορφο μοντέλο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε, και μαζί του, εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Ο χώρος είναι όλος μπεζ και μίνιναλ, ενώ το επιβλητικό δέντρο δίνει μία άλλη πνοή!

Σε αυτό το σαλόνι πριν από λίγες ημέρες, ο Snik είχε περάσει μία βραδιά μαζί με τους φίλους του και καμάρωσε την αγαπημένη του στον τελικό του GNTM.