Σία Κοσιώνη: Αυτό το τυχερό γούρι έδινε στους καλεσμένους της στο γάμο με τον Μπακογιάννη! Η σημασία πίσω από αυτό...

Δείτε την φωτογραφία!

Σία Κοσιώνη: Αυτό το τυχερό γούρι έδινε στους καλεσμένους της στο γάμο με τον Μπακογιάννη! Η σημασία πίσω από αυτό...

Η Σία Κοσιώνη στο γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη έδινε αυτό το τυχερό γούρι στους καλεσμένους της. Ποια είναι η σημασία πίσω από αυτό;

Το 2017 η δημοσιογράφος και ο πολιτικός ένωσαν για πάντα τις ζωές τους σε μια ρομαντική τελετή στο Καρπενήσι παρουσία φίλων και συγγενών.

Η Άννα Μπουσδούκου και η Ελισάβετ Μουτάφη ήταν μεταξύ τω καλεσμένων και μοιράστηκαν μερικά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Όπως είδαμε από τις αναρτήσεις η Σία Κοσιώνη και ο Κωστας Μπακογιάννη έδωσαν σε όσους παρευρέθηκαν στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους από ένα τυχερό γούρι. Μάλιστα πάνω του ήταν χαραγμένα τα αρχικά τους.

Τα παπούτσια που φορούσες στο γάμο τα έχετε δει; Είναι ολόχρυσα.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γάμος

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι! Η χαρμόσυνη είδηση που μοιράστηκαν δημόσια!

Σε πελάγη ευτυχία ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη! Το ζευγάρι θέλησε και μοιράστηκε δημόσια μια πολύ χαρμόσυνη είδηση!

Έχουν επιλέξει να κρατούν την ζωή τους και την καθημερινότητά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε αντίθεση με άλλα πρόσωπα της showbiz τα δικά τους social media τα χρησιμοποιούν κυρίως για δουλεία!

Όμως, την Παρασκευή έκαναν μία εξαίρεση για να μοιραστούν ένα χαρμόσυνο νέο με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τον γάμο του Νώντα Μούσιου και της Μαρίας Καραΐσκου, στον οποίο εκείνος και η σύζυγος του ήταν κουμπάροι. «Συνεργάτης που έγινε φίλος. Φίλος που έγινε οικογένεια. Νώντα μου να ζήσετε με την Μαρία σου ευτυχισμένοι, όπως το αξίζετε. Στα δύσκολα και τις χαρές, μαζί!» ήταν η λεζάντα που επέλεξε να γράψει.

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι! Η χαρμόσυνη είδηση που μοιράστηκαν δημόσια!

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννη: Ο γιος τους έχει μεγαλώσει πολύ! Η φωτογραφία από την παρέλαση!

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη έχει μεγαλώσει πολύ. Με την φωτογραφία από την παρέλαση θα «λιώσετε».

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο συχνά στα social media μοιράζονται όμορφες στιγμές τους.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Δήμου να παρακολουθεί με αφοσίωση την παρέλαση.

Σία Κοσιώνη: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τον δικό της... Σουπερμαν!

Στην λεζάντα της έγραψε: «Μαμά! Ουαου! Μαμά! Ουαου! Ή αλλιως, θαυμάζοντας τα μεγάλα τα παιδια που κάνουν παρέλαση! Χρόνια πολλά σε όλους! #28oct #28october #national #anniversary #greece #parade #athens #kids #schools #syntagma #proud».

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννη: Ο γιος τους έχει μεγαλώσει πολύ! Η φωτογραφία από την παρέλαση