Ζωή Λάσκαρη: Εδώ παντρεύτηκε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο! Αυτή ήταν η μόνη πληροφορία που έγινε γνωστή!

Έγινε γνωστό!

Ζωή Λάσκαρη: Εδώ παντρεύτηκε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο! Αυτή ήταν η μόνη πληροφορία που έγινε γνωστή!

Εδώ παντρεύτηκε η Ζωή Λάσκαρη τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Αυτή ήταν η μόνη πληροφορία που έγινε γνωστή για το γάμο τους.

Το ζευγάρι ήθελε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα κλειστό οικογενειακό κύκλο και να μην υπάρχουν φωτογράφοι και κάμερες και τα κατάφεραν.

Φωτογραφίες από το μυστήριο δεν είδαμε ποτέ μιας και ήθελαν να κρατήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωή τους μόνο για εκείνους.

Ωστόσο, αυτό που έγινε γνωστό και το είχε αποκαλύψει ο ίδιος είναι πως ο γάμος τους έγινε στο μετόχι του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, είχε μιλήσει στη δημοσιογράφο Ερη Βαρδάκη στο ΒΗΜΑgazino
και είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

«Όχι, δεν ήταν καθόλου εύκολο να την πείσω να με παντρευτεί. Είχε βγει από ένα διαζύγιο που της είχε κοστίσει, η κόρη της Μάρθα ήταν επτά ετών, δεν ήταν καθόλου πρόθυμη η Ζωή για νέα ξεκινήματα. Τελικώς, επείσθη. Έτσι, ο γάμος μας έγινε στις 21 Ιουνίου του 1976 σε πολύ κλειστό κύκλο, στο μετόχι του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα. Μας πάντρεψε ο πολύ αγαπητός πατέρας Πυρουνάκης. Η Ζωή είχε χάσει και τους δύο γονείς της. Έτσι, στην εκκλησία τη συνόδευε ο πολύ αγαπητός της φίλος και εξαιρετικός ηθοποιός, Χρήστος Νομικός. Ήταν πολύ συνδεδεμένη μαζί του. Εκείνος μου την παρέδωσε».

Ζωή Λάσκαρη: Ο γάμος της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο παραλίγο να μην γίνει! Ντυμένη νύφη «πήδηξε» έξω από το αυτοκίνητο!

Ο γάμος της Ζωής Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο παραλίγο να μην γίνει! Ντυμένη νύφη «πήδηξε» έξω από το αυτοκίνητο!

Η κορυφαία ηθοποιός έφυγε πριν από 2 χρόνια από την ζωή βυθίζοντας το πανελλήνιο στη θλίψη και αφήνοντας στους δικούς της ανθρώπους μια πικρία και ένα κενό.

Τον Ιούνιο του 1976 παντρεύτηκε, μετά από σφοδρό έρωτα, τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου, στην Πλάκα, με κουμπάρο τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και ελάχιστους καλεσμένους.

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό ήταν το κρεβάτι που βρέθηκε νεκρή! Δείτε φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο...

Λίγοι γνωρίζουν πως αυτός ο γάμος παραλίγο να μη γίνει ποτέ! Στο δρόμο για την εκκλησία, στη Σόλωνος, η νύφη άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου για να πηδήξει έξω!

Όπως είχε δηλώσει η ίδια η Ζωή στο περιοδικό «Life and Style»:

«Την ημέρα του γάμου μας, αποφάσισα τελικά να μην πάω στην εκκλησία. Είχα άσχημες εμπειρίες από τον πρώτο μου γάμο και δίστασα. Εάν δεν με έπαιρνε με το ζόρι ο αδελφικός μου φίλος, ο Χρήστος Νομικός, δεν θα παντρευόμουν εκείνη την μέρα…»!